|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiem
![]() ![]() A co do tego wspaniałego zdania to wiem, że mam nienaganne słownictwo ![]() I żeby nie było, że odbiegam od tematu to dodam jeszcze, że z niecierpliwością czekam na następny odcinek i jeżeli "w następnym odcinku wyjdzie coś, czego nikt się nie spodziewał" to ja już nie wiem co o tym myśleć ![]() Oby nie wyszło na to, że Colin to jakiś zdrajca ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 26
|
![]()
OK, zacznę od tego, że nie jest mi ani trochę żal Em. To wariatka, niech ją ktoś załatwi albo zamknie w psychiatryku dla wyjątkowo ciężkich przypadków. Następnie Chris - mam teraz wrażenie, że nigdy nie kochał Mei, a już jestem przekonana na prawie 100%, że był podłą szują od samego początku. Ciekawe, co on ma na myśli, nazywając Colina pseudo przyjacielem? Coś kombinuje, życzę mu, żeby przy spotkaniu z Mei (jeśli do takiego w końcu dojdzie) oberwał od niej szklanym wazonem. Niech go diabli, jego, Em i tlenionego. Jakoś średnio zależy mi na Marco, bardziej na Mei, o czym już pisałam, i oczywiście na związku Colina z Alią
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Odnoszę wrażenie, że już niczym nas nie zaskoczysz. W każdym razie odnosiłem aż do końcówki. Myślałem, że czeka nas już tylko odbicie Marco, rozwiązanie Li Mei i wyjaśnienia, na które odpowiedź znamy.
Nie doceniłem cię. Spisałaś się na medal. Myślę, że to zaskoczenie w kolejnym odcinku będzie dotyczyło Em. Cóż, w tym chyba zrozumiała jaka jest podał i będzie chciała się zrekompensować. Co do Colina i Alii to nic się nie wydarzyło, chociaż wydaje mi się, że ona też go kocha. Sophie od początku wiedziała, że Chris żyje? A Colin na pewno nie jest zdrajcą, chociaż znając ciebie może nim być.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Super odcinek,
zastanawiam się dlaczego Chris nie chciał być z Mei? Pewnie zaczął z nią kręcić dla jakiś interesów. Pseudo przyjaciel? Ja już nie wiem, gubię się Mam nadzieje, że następny odcinek niedługo ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
No nieźle. Em wcale mi nie jest żal. Najlepiej to betonowe buciki i do rzeki razem z całą tą czeredą (Dante + Chris)
![]() Jak mogłaś przerwać rozmowę Colina z Alią w takim momencie?! Kiedyś naprawdę Cię ukatrupię ![]() ![]() ![]() Jeśli Max podał prawdziwy powód chęci usadzenia Dantego, to ma bardzo dobry powód. Tylko czy on nie może jakoś udowodnić tlenionemu tego morderstwa? Jeszcze bardziej nie trawię tej bladej gnidy, o ile to możliwe ![]() No i jest Juri ![]() ![]() Jak wrobisz w coś Colina, to nie wiem, co Ci zrobię ![]() ![]() Co to ma w ogóle znaczyć?! Niby Chris ostatecznie zakochał się w Mei i nawet Dante tak myślał a teraz się okazuje, że zwiał przed ślubem. Twierdzi, że to słodka istotka a zaraz potem jest dumny, że wybawił od niej Marco... Następny niezrównoważony psychicznie... Dziękuję za zdjęcie na końcu ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Już myślałam, że nie skończę tego komentarza, bo wlazłam na imdb w poszukiwaniu pewnych informacji o Jasonie i prawie o nim zapomniałam ![]() PS 2. Ale się rozpisałam... ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 19.07.2011 - 08:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Zaczęłam czytać wczoraj, szkoda było mi zasnąć. Czytałam od rana i dobrnęłam do obecnego końca. Jestem zafascynowana tą historią. Aż miło patrzeć na Marco i czytać barwne opisy
![]() Czyli, że będą jeszcze tylko dwa odcinki? Nie, to niemożliwe. Stałam się wierną i oddaną czytelniczką! Początkowo miałam dylemat, czy zdjęcia pochodzą z TS2, czy TS3, ale upewniłam się jakoś w połowie, że to TS2. Kurczę, mam nadzieję, że Alia nie zrani Colina. Ona po prostu nie może tego zrobić!! Ale o co chodzi z tym pseudo przyjacielem? Czyżby oszukiwał Marcusa i resztę? Czekam na kolejny odcinek z wypiekami na twarzy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jesteś boska!
![]() Chyba przyda się jeszcze jeden rozdział, bo mącisz coraz bardziej ![]() Pseudo przyjaciel!? Co to kuchnia jest!? ![]() ![]() Alia chyba nie może odpowiedzieć inaczej niż myślę... Ale nic nie mówię, bo specjalnie bedziesz chciała mnie zaskoczyć i odpowie nie to co trzeba ![]() Odnoszę wrażenie, że Dante już dawno stracił żółtą koszulkę króla padalców. Nie wiem, czy to dlatego, że mało scen z nim, czy naprawdę są gorsi [nie bedę pokazywał palcem ![]() oceny liczbowej nie ma bo... nie ![]() @down: wszystkie 'ciacha' z tego zacnego fs są już w posiadaniu Piekielnej Gwoździarki Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 19.07.2011 - 11:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() No cóż wiedz że dawno nie komentowałam, ale czytałam. Po prostu po każdym odcinku nie wiem co napisać. I teraz też nie wiem co napisać. Szczękę mam na klawiaturze ![]() Jak Alia nie odpowie dla Colina że go kocha, to go sobie rezerwuje ![]() Czekam na następny odcinek z niecierpliwością ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dla mnie to od początku nie było nic specjalnego. Właściwie wszystkie motywy są zgrane. Przyznam jednak szczerze, że ciężko mi się do czegoś przyczepić. Bo nie jest tak źle, dzieje się, te znane z telenowel motywy łączysz całkiem zgrabnie. Bohaterowie mnie nie ujęli i może dlatego nie jarają mnie ich przygody.
Chciałem spytać, dlaczego imiona bohaterów są tak multikulturowe? To nie wzmacnia realizmu. Jaki był cel tego zabiegu? Teraz może pretensja niezupełnie do ciebie. Przypatrzcie się zdjęciom, widać na nich dokładnie to czego nienawidzę w ciuchach z netu. Okropny blur, jakby padła mi na oko katarakta. Ale to taka dygresja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jak mogłaś przerwać w takim cudownym momencie Colinowi i Ali?
![]() ![]() Co do Emanuel... Ona jest świrnięta, ale nareszcie przejrzała na oczy, czego nie mogę powiedzieć o Chrisie. Po jego wypowiedzi mogę stwierdzić, że on nie kochał od samego początku Li Mei. Może leciał na kasę? Tylko chyba wtedy nie chciałby się wywijać od ślubu... A może usunął się, żeby dać szansę Dantemu? No nie wiem, chwilowo mam mętlik w głowie po tym rozdziale i nie umiem wysunąć żadnych logicznych wniosków. ![]() ![]() ![]() Został jeszcze Max... Jeżeli jego intencje są szczere, to jest spoko gościu. ;D Nie umiem go o nic podejrzewać, jeszcze mi nie podpadł tak bardzo, hehe ![]() ![]() Czekam z niecierpliwością na następną część! ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 209 (0 użytkownik(ów) i 209 gości) | |
|
|