![]() |
#801 |
Reputacja: 10
|
![]()
A tam, myślę że zrobienie porządnych animacji wsiadania i jazdy samochodu, a nawet z możliwością stawiania parkingu w dowolnym miejscu da się spokojnie zrobić, w dzisiejszych czasach, a nawet w czasach trójki pewnie dałoby radę.
Nie wiem, mogłoby to działać jakoś tak, że po prostu wyznaczałoby się trasę wyjazdu samochodu, na której nie można by było stawiać żadnych rzeczy, by samochód mógł wyjechać ;p
|
![]() |
#803 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@absolem: tak było w TS2 i sprawdzało się, bo animacje naprawdę były niczego sobie
![]() Na SimsVIP pojawiło się info nt. animacji i wielozadaniowości, niestety, bez zdjeć i filmików, bo mieli zakaz ich robienia ![]() Link: http://sims3.crinrict.com/en/2013/09...titasking.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
|
![]()
To już dzisiaj mija embargo na animacje?
![]() Podobno twórcy tak bardzo się skupili na tych animacjach, więc liczę na informacje, które mnie zachwycą, a nie sprawią, że odechce mi się patrzeć na tę generację. Jednakże, mam nadzieję na fantastyczne animacje włosów (ekhym, fantastyczne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
|
![]()
Przeleciałam artykuł podlinkowany przez Liv i mam wrażenie, że tak właściwie to nie ma w nim nic nowego.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Reputacja: 14
|
![]()
up - dokładnie to samo. Myślałem, że dadzą takie konkrety, o jakich wcześniej mówiłem... Trochę się zawiodłem, jeśli to wszystko.
Może jeszcze dadzą jakiś filmik, to byłoby najlepsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
|
![]()
No uczestnicy SC nie dadzą filmiku - był zakaz rejestrowania tego, co im tam pokazywano. Nie liczyłabym na to, że dzisiaj coś zobaczymy
![]() edit: Oczywiście nie pogardziłabym jakimś filmikiem albo newsem z prawdziwego zdarzenia ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 18.09.2013 - 18:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
|
![]()
No ludzie, serio?
![]() ![]() Simy wreszcie mają bardziej naturalne, bardziej "ludzkie" animacje - nie wykonują akcji mechanicznie (np. nie siadają już jak jakiś robot, tak jak w poprzednich odsłonach). Wszystko jest bardziej płynne, a do tego simy już się nie zacinają, nawet na dużych przeszkodach. Schylając się, robiąc duży krok czy prześlizgując się obok, będą w stanie ominąć wszystko na swej drodze i nie spowoduje to czekania pół godziny, aż każdy po kolei się odsunie. Moim zdaniem to dość duży postęp, a już na pewno OGROMNE udogodnienie. Podane dotychczas informacje na ten temat bardzo mnie zadowalają. Owszem, szczególików odnośnie poszczególnych obiektów nie ma (kto by się w tym aż tak rozdrabniał? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Reputacja: 21
|
![]()
Opisać ładnie to można wszystko, ale jak będzie wyglądało to w rzeczywistości nie wie nikt
![]() Ja poczekam na jakiś filmik (ciekawe kiedy EA zamierza nam coś pokazać, skoro redaktorzy mieli zakaz nagrywania...) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
|
![]() Cytat:
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|