![]() |
#812 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
W sensie ? Kogo? jeszce nikogo nie odwołałam
![]() Liv edit: Sprostowanie: od wczoraj hauhton nie ma już nicka na zielono.
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 Ostatnio edytowane przez Liv : 02.12.2009 - 20:16 |
![]() |
![]() |
#813 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
@up: no ale lista wydaje się krótsza...
chyba Haughtona ubyło, ale chyba już i tak nie wchodził EDIT: nie zauważyłem edit-a liv |
![]() |
![]() |
#814 |
Admin Emeryt
|
![]()
haughton juz dawno nie był moderatorem, zrezygnował, ale przez małą nieuwagę był na liscie.
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
#815 |
|
![]()
Jakoś tak smutno mi gdy oni odchodzą o_O
Bo Tiunivell też zrezygnowała, a gdzie mogę to znaleźć się pasie jak chce |
![]() |
![]() |
#816 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#817 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mi tez przyzwyczaiłem się. To Tiunivell mi pokazała że nie wolno post pod postem.
I takie tam x33.
#818 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
to ty widzę prędki jesteś, że dopiero Tiuni ci powiedziała podstawowe rzeczy. dobrze, teraz ja: może za 5 tysięcy postów wzwyż (czy tam dziesięć tysięcy) byłaby jakaś superhiperextramegamega ranga? jak widzicie, mam dopiero trochę ponad 900, więc nie martwcie się - nie ubiegam o rangę dla siebie |
|
![]() |
![]() |
#819 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Hmm mało kto dałbym rade tyle uzbierać nawet osoby które są od początku istnienia forum tyle nie mają , a jedyne co mogłoby to zwiększyć to spam , range wtedy można by było mu nadać SPAMER
![]() ![]() To może przy okazji i ja coś dorzucę ![]() Wydaje mi się , że dobrym pomysłem byłoby chociaż na początek zmiana ikonek działów na np. charakterystyczne dla the sims zielone kryształki i przykładowo gdyby temat był zamknięty to kryształek byłby szary itd. . ![]() ![]()
#820 |
|
![]()
Jestem przeciwna wszelkim rangom za ilość postów- to takie moje skromne zdanie
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|