Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.09.2011, 14:46   #831
Miscellaneous

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Eghm... chyba musisz poczytać na temat wstawiania fotek do neta... bynajmniej nie podaje się ścieżki dostępu na Twoim dysku... Idziesz np. TUTAJ, tam wybierasz zdjęcia do wstawienia (należy wybrać opcję zmiany wielkości obrazka do rozmiarów 800x600 lub mniejszych). Potem wstawiasz linki tych obrazków Na początku linku wstawiasz [ img ] a na końcu [ /img ] (tylku bez spacji).
Wiedziałam to,ale kompletnie o tym zapomniałam Teraz widać?(Nie moge zobaczyć bo mój internet jest trochę słaby i nie wyświetla mi zdjęć co wstawiłam)

Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 05.09.2011 - 14:48
Miscellaneous jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.09.2011, 14:56   #832
anie_1981

Niestety nie...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2011, 15:51   #833
Cynthia

@up - nie wyświetlają się
stare 05.09.2011, 15:58   #834
Miscellaneous

Losy simki Amy Childs-Grimes i jej męża,Luciana Grimes (Te imiona i nazwiska mogą się wam z kimś kojarzyć...I postacie też.Tak szczerze to jedna...)

Tu Amy ze swoim chłopakiem...

Tu Lucian zdecydował,że czas założyć rodzinę i podarował Amy pierścionek.

A tutaj Amy z synkiem

A tu 30 minut przed ceremonią...

Romantyczne...

Ale zdaje się,że Lucian ma jej coś do powiedzenia.

Co?Spałeś z Alice Greenwood???!!!

Lucian nie chce rozwodu,więc próbuje uspokoić Amy,ale ona nie słucha.

I Lucian spędzi noc poślubną bez Amy.Ma szczęśćie że ona jest dobra i rodzinna.

Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 05.09.2011 - 17:29
stare 05.09.2011, 16:00   #835
Miscellaneous

Mi się wyświela.A teraz na forum widać?
stare 05.09.2011, 16:20   #836
anie_1981

Mam pomysł, spróbuj cytować czyjąś wiadomość, podpatrzysz jak ma wyglądać format wstawianego zdjęcia. Powinno to być mniej więcej tak:

[ img ]link bezpośredni obrazka[ /img ]

Musisz jednak usunąć spacje pomiędzy nawiasami a napisami "img" i "/img". Nie mogłam wstawić ich od razu prawidłowo, bo by się nie wyświetliły.

Ciąg dalszy losów mojej familii... Tutaj Franco na randce ze swoją sympatią... Ta dziewczyna jest wnuczką (lub prawnuczką) Kasandry Ćwir. Nie chciało mi się ustalać stopnia pokrewieństwa, są wystarczająco dalekimi krewnymi, by móc być razem. Ma na imię Alecia czy tak jakoś.

Franco postanowił oświadczyć się swojej lubej już teraz, chociaż do końca szkoły zostały aż trzy dni... (Możliwe dzięki modowi NRaas Woohoover)

Romantyczny wypad do restauracji.

Czas na studniówkę!

Nie wiedzieć czemu, na bal pojechała też młodsza siostra Franco, Layla. Stała się nastolatką dwa lub trzy dni wcześniej...

Rzadka szansa obejrzenia jednego z trojaków Ćwir, Marcina.

Aleksandra i Sedrick wybrali się do klubu, w czasie gdy ich dzieci bawiły się na studniówce. Zamówili drinki... romantyczne drinki...

Atmosferka nieco się podgrzała, Sedrick i Aleksandra, znaleźli się w jacuzzi...

Ojej... Tak w miejscu publicznym?

Zdjęcia dzieciaków ze studniówki. Jak widać Alecia (dziewczyna Franco) nie wpadła na to by włożyć suknię wieczorową, a szkoda).
stare 05.09.2011, 18:53   #837
Justyna0307

he he a propo sukienki u mnie kiedyś partnerka mojego sima włożyła strój kąpielowy
Justyna0307 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.09.2011, 21:15   #838
Miscellaneous

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Mam włączoną wolną wolę, ale gram w trzech miastach, więc te wszystkie główne rodziny nie mieszkają w jednym mieście.

W Sunset Valley bawię się Trzema klanami, Ćwirami, Zadkami (Darling) i Kawalerami. Inne rodziny z SV mało mnie obchodzą. Na początku grałam głównie Agnieszką Zadek, bo ją lubię. Wskrzesiłam jej męża Eric'a i mieli dwoje czy troje dzieci, już nie pamiętam. W międzyczasie dopilnowałam by Mortimer i Bella się hajtnęli i mieli Kasandrę, a potem Aleksandra. Michała Kawalera hajtnęłam z Holly Alto. Bardzo ją lubię. Głównie jednak grałam Darlingami. Ale jak Agnieszka umarła, to przeniosłam się do Ćwirów. Kasandrę hajtnęłam z Donem, Aleksandrowi znalazłam żonę z miejscowych "bezdomnych", gra ją wygenerowała jako współpracownicę Belli. Bellę zwolniłam z pracy, była już zaawansowaną wiekowo emerytką. A Marlanę dałam Aleksandrowi za żonę. Zmieniłam jej tylko imię, z Marlana na Lana. Teraz mają dwoje dzieci i trzecie w drodze. Dawno w SV nie grałam.

W Bridgeport mam, najbardziej Wam znany, klan Bardów. Historii nie opowiadam, bo ją znacie.

No i ta cała Zatoka Skorupiaków. Widziałam to miasto i chwilowo nie miałam co robić z kasą... W sumie to nie kupiłam go dla miasta, tylko dla tych paru dodatkowym obiektów, bo jestem uzależniona od nowych obiektów do gry. Te fontanny mnie uwiodły, bo ja kocham wodne ozdoby... No i historia tak jak wyżej opisana. Nie wiem jak długo nimi pogram. Jak już im się życie wyprostowało, to w zasadzie przestali być interesujący. Myślę, żeby hajtnąć Dona z Josephine. Jeśli chodzi o Jake'a to on mi się bardzo spodobał, no ma facet to "coś". To wydzwanianie Odessy do niego nie było przeze mnie naciągnięte do potrzeb historii. Ona naprawdę sama z siebie do niego dzwoniła. A do Dona nawet nie podchodziła. Niby mieli na maksa w tym pasku kontaktów, ale to Don zawsze do niej podchodził, żeby się poprzytulać czy coś. A ona wzdychała do Jake'a...
Ja gram narazie trzema rodzinami ...A co do Erika to on raz wkoczył u mnie pod kołderkę z Jamie Joliną.!(Zaraz dam zdjęcie!)Gram rodziną Hamming.Matoł (Tak go nazywam,heh heh)Ma żonę,Kacey i córkę Nelly.A miałam jeszcze Greenwood,ale potem miałam jakiś 'Poważny Błąd' i się usunęła.A szkoda,bo chciałam zobaczyć co Alice zrobią po tym,jak Kathrine Little dom spaliła bo ona zepchnęła jej męża,Claytona do basenu i został na dnie..Daję zdjęcia !
Dam jeszcze coś z Grimesów.Aha,i jeszcze Sarah Stevens na cmentarzu...

Tu Kacey z Michaelem (zmieniłam mu imię)

Amy i Lucian się bawią!

Mały Shane uczy się chodzić

Wiedziałam,że coś będzie nie tak,pomimo tego że nie starałam sie o dziecko.

Zakryjcie oczy!Jamie i Erik w akcji!

Sarah Stevens na cmentarzu w Riverview.

Mały Shane z zabawką Sally

Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 05.09.2011 - 21:21
stare 06.09.2011, 09:58   #839
Saheli019
Guest

Zmniejszaj zdjęcia przed wrzuceniem tutaj np. w Paint, bo strasznie rozjezdzaja wątek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.09.2011, 12:23   #840
anie_1981

Witryny na które się wrzuca zdjęcia potrafią je też zmniejszać, np. ImageShack. Dobry rozmiar to 800x600 lub mniejszy. Ja wstawiam 640x480.

Ja coś czuję, że Erick Darling to tak sam z siebie pod tą kołderkę nie wskoczył... Gdyby nie to, że już i tak nie żyje, to kazałabym Agnieszce go zabić po czymś takim...
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania