![]() |
#831 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 05.09.2011 - 14:48 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#832 |
|
![]()
Niestety nie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
|
![]()
@up - nie wyświetlają się
![]()
![]() |
![]() |
#834 |
|
![]()
Losy simki Amy Childs-Grimes i jej męża,Luciana Grimes (Te imiona i nazwiska mogą się wam z kimś kojarzyć...I postacie też.Tak szczerze to jedna...)
Tu Amy ze swoim chłopakiem... ![]() Tu Lucian zdecydował,że czas założyć rodzinę i podarował Amy pierścionek. ![]() A tutaj Amy z synkiem ![]() ![]() A tu 30 minut przed ceremonią... ![]() Romantyczne... ![]() ![]() Ale zdaje się,że Lucian ma jej coś do powiedzenia. ![]() Co?Spałeś z Alice Greenwood???!!! ![]() Lucian nie chce rozwodu,więc próbuje uspokoić Amy,ale ona nie słucha. ![]() I Lucian spędzi noc poślubną bez Amy.Ma szczęśćie że ona jest dobra i rodzinna. ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 05.09.2011 - 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
|
![]()
Mi się wyświela.A teraz na forum widać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
|
![]()
Mam pomysł, spróbuj cytować czyjąś wiadomość, podpatrzysz jak ma wyglądać format wstawianego zdjęcia. Powinno to być mniej więcej tak:
[ img ]link bezpośredni obrazka[ /img ] Musisz jednak usunąć spacje pomiędzy nawiasami a napisami "img" i "/img". Nie mogłam wstawić ich od razu prawidłowo, bo by się nie wyświetliły. Ciąg dalszy losów mojej familii... Tutaj Franco na randce ze swoją sympatią... Ta dziewczyna jest wnuczką (lub prawnuczką) Kasandry Ćwir. Nie chciało mi się ustalać stopnia pokrewieństwa, są wystarczająco dalekimi krewnymi, by móc być razem. Ma na imię Alecia czy tak jakoś. ![]() Franco postanowił oświadczyć się swojej lubej już teraz, chociaż do końca szkoły zostały aż trzy dni... (Możliwe dzięki modowi NRaas Woohoover) ![]() ![]() ![]() Romantyczny wypad do restauracji. ![]() Czas na studniówkę! ![]() Nie wiedzieć czemu, na bal pojechała też młodsza siostra Franco, Layla. Stała się nastolatką dwa lub trzy dni wcześniej... ![]() ![]() Rzadka szansa obejrzenia jednego z trojaków Ćwir, Marcina. ![]() Aleksandra i Sedrick wybrali się do klubu, w czasie gdy ich dzieci bawiły się na studniówce. Zamówili drinki... romantyczne drinki... ![]() Atmosferka nieco się podgrzała, Sedrick i Aleksandra, znaleźli się w jacuzzi... ![]() Ojej... Tak w miejscu publicznym? ![]() Zdjęcia dzieciaków ze studniówki. Jak widać Alecia (dziewczyna Franco) nie wpadła na to by włożyć suknię wieczorową, a szkoda). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
|
![]()
he he a propo sukienki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
|
![]() Cytat:
![]() Dam jeszcze coś z Grimesów.Aha,i jeszcze Sarah Stevens na cmentarzu... Tu Kacey z Michaelem (zmieniłam mu imię) ![]() Amy i Lucian się bawią! ![]() Mały Shane uczy się chodzić ![]() ![]() Wiedziałam,że coś będzie nie tak,pomimo tego że nie starałam sie o dziecko. ![]() Zakryjcie oczy!Jamie i Erik w akcji! ![]() Sarah Stevens na cmentarzu w Riverview. ![]() Mały Shane z zabawką Sally ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 05.09.2011 - 21:21 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Guest
|
![]()
Zmniejszaj zdjęcia przed wrzuceniem tutaj np. w Paint, bo strasznie rozjezdzaja wątek.
|
![]() |
![]() |
#840 |
|
![]()
Witryny na które się wrzuca zdjęcia potrafią je też zmniejszać, np. ImageShack. Dobry rozmiar to 800x600 lub mniejszy. Ja wstawiam 640x480.
Ja coś czuję, że Erick Darling to tak sam z siebie pod tą kołderkę nie wskoczył... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|