|
![]() |
#1 | |||||||||||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() niee.... z Dante, to chyba żadnej bym do łóżka nie wcisnęła ![]() jeśli chodzi o Chrisa, to Sophie również nie miała z nim do czynienia ![]() Cytat:
jeśli chcesz (hekto)litrów krwi to chętnie, ale w Vorgu, piszę właśnie bardzo ciekawy odcinek, który na następny tydzień :> w finale tego FS, może nie będzie bryzgało krwią na wszystkie strony, ALE!!! na pewno co niektórzy będą mieli ochotę wydusić ze mnie te hektolitry ![]() ![]() ![]() ![]() nieee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wszystkim się pewnie rzuciła na głowę "zdrada Colina" ![]() to była skrucha przedśmiertna ![]() Cytat:
i mam nadzieję, że się najadłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() wkurzała Cię Sophie, moja droga? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
może i jest psycholem, ale z naprawdę zdrową głową, o czym się przekonacie pod koniec :> Cytat:
![]() ze zdjęciami przekombinowałam - przyznaję się, od następnego odcinka bedą już normalne ![]() więzienie Tureckie? heheh, biedny Chris xD ![]() ![]() zauważyłam że w komentarzach nikt nie poruszył jednej kwestii, pewnie wszyscy się skupili na innych elementach odcinka ![]() a za to, że w tak szybkim tempie, jest tyle komentów, to wrzucę wam... Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Przed przeczytaniem tego odcinka pomyślałam sobie, że to może Em. zginąc.
Żal mi jej jest i jeszcze jak okazała skruchę ![]() Myślałam, że z Colinem to jakaś większa zdrada, mi chodziło o zdradę gangu. Dante dziwnie wygląda na 4 zdjęciu. I dlaczego Chris nie powiedział, dlaczego opuścił Mei ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozdrawiam Żmijkę xD smaczku narobiłaś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() 9 komentarzy? I kto tu jest SKROMNY... ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
![]() Cytat:
nie no, nie mogłabym Colina wpędzić w jakąś głębszą zdradę, gdyby to zrobiła, musiałabym dopisać jeszcze kilka odcinków ![]() Dante zawsze dziwnie wygląda ![]() bo Marco to wie :> ale Mei nie, dlatego spotkanie czarnuli i Chrisa, jest nieuniknione... <szatański śmiech> ![]() hehe nie udało Ci się tym razem :> no i prawidłowo ![]() trochę Cię już poznałam, mogę się mylić, ale odniosłam takie wrażenie, że tak pomyślisz xD doskonale o tym wiem, ale jak wstawię odcinek to chociaż go przeczytaj, czy rozlew krwi się udał =D Cytat:
![]() och no Chrupciu, tytuł "Mhrocznego Pana Skromności" zawsze będzie należał do Ciebie, nie mogę Ci go zabrać, bo to byłaby zbrodnia ![]() ![]() ![]() pamiętałam o dużych literach =D
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 06.08.2011 - 08:20 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Noc mnie nie było, a ile czytania...
![]() Dobrze tak Em, strasznie jej nie lubię, ta skrucha wydaje mi się taka nieprawdziwa... Jeżeli Alia i Colin na prawdę się kochają, to wszystko będzie dobrze ![]() ![]() Się zastanawiam, czy Chris rzeczywiście jest TAKIM psychopatą. I czemu tak mu zależy na śmierci brata, skoro Mei chce oddać Dantemu? Szczerze mówiąc, pogubiłam się z tym wszystkim =D Czy jest ktoś, z kim Sophie nie spała? Takie pytanie mi się nasunęło podczas czytania. Bo niby tak bardzo kochała Marco, a tu proszę... I nie rozumiem, czemu wszyscy, którzy wiedzieli, że Chris żyje nic nie mówili? Dobra, nic konstruktywnego nie napiszę - wszyscy już napisali ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]()
Szczerze to żal mi Em. Bardziej by pasowało gdyby Dante zginął, a dziewczyna wylądowała w więzieniu. Chociaż Dante zdecydowanie na śmierć zasłużył, ale życzę mu męczarni, tortur
![]() Kurde mam nadzieję, że Dante nie idzie teraz po Maxa, bo niby mi obiecałaś: Cytat:
Ale Colin to franca - tu kocha Alię ale do łózka Sophie wlazł. Ale nadal im życzę, by nie byli ze sobą. Marco w końcu dowiedział się, że jednak będzie ojcem. Teraz jego wola walki powinna być jeszcze większa ![]() Nie żyła, już po pierwszym strzale, nie znęcaj się martwym ciałem, cholerny psychopato! - chyba zjadłaś nad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Uduszę,zamorduje i zakopie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |||||||||||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() niby mógł powiedzieć wcześniej Juriemu, kiedy ten wyciągnął go ze szpitala ale nie był do końca pewien czy Sophie go nie okłamała ![]() mam nadzieję, że zrozumiałaś coś z tego ![]() Cytat:
![]() o tak, Dante zasłużył na tortury ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nikt nie zwrócił uwagi na tak istotna sprawę, że Marco był kompletnie niedoinformowany, że jego Mei jest nadal w ciąży ![]() dziękuję Searle ^^ chyba jednak nie, bo będziesz chciała poznać ciąg dalszy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to jeszcze tylko cztery komentarze i zabieram się za pstrykanie fot do następnego odcinka :>
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
|
![]()
Nieeeeeeeee. Czemu skończyłaś w takim momencie ciekawym? : ((((( Ale za to jest nowy fragmencik : D Do rzeczy:
Nie spodziewałam się tego po Colinie, ze mógł przespać się z Sophie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda mi trochę Em... Chyba się przekonała, że Dante to jednak podła szuja. Musiała podpisać te dokumenty, nie widzę innego scenariusza... No i pewnie nawet gdyby nie zginęłabym w tym odcinku, to prędzej czy później musiałaś się jej pozbyć. XD Jakoś jej nie widziałam w dalszych rozdziałach. ;p Dante jest walnięty ![]() ![]() Ciekawe o co chodzi Chrisowi? Moze chce odpłacić się na Marco!? Nie rozmyślam już nad nim, bo muszę dodać coś jeszcze... To co kocham najbardziej, czyli wysyp przecinków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chcę następny odcinek, szybciutko! ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 82 (0 użytkownik(ów) i 82 gości) | |
|
|