![]() |
#821 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jesteś boska!
![]() Chyba przyda się jeszcze jeden rozdział, bo mącisz coraz bardziej ![]() Pseudo przyjaciel!? Co to kuchnia jest!? ![]() ![]() Alia chyba nie może odpowiedzieć inaczej niż myślę... Ale nic nie mówię, bo specjalnie bedziesz chciała mnie zaskoczyć i odpowie nie to co trzeba ![]() Odnoszę wrażenie, że Dante już dawno stracił żółtą koszulkę króla padalców. Nie wiem, czy to dlatego, że mało scen z nim, czy naprawdę są gorsi [nie bedę pokazywał palcem ![]() oceny liczbowej nie ma bo... nie ![]() @down: wszystkie 'ciacha' z tego zacnego fs są już w posiadaniu Piekielnej Gwoździarki Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 19.07.2011 - 11:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#822 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() No cóż wiedz że dawno nie komentowałam, ale czytałam. Po prostu po każdym odcinku nie wiem co napisać. I teraz też nie wiem co napisać. Szczękę mam na klawiaturze ![]() Jak Alia nie odpowie dla Colina że go kocha, to go sobie rezerwuje ![]() Czekam na następny odcinek z niecierpliwością ![]()
![]() |
![]() |
#823 |
|
![]()
Dla mnie to od początku nie było nic specjalnego. Właściwie wszystkie motywy są zgrane. Przyznam jednak szczerze, że ciężko mi się do czegoś przyczepić. Bo nie jest tak źle, dzieje się, te znane z telenowel motywy łączysz całkiem zgrabnie. Bohaterowie mnie nie ujęli i może dlatego nie jarają mnie ich przygody.
Chciałem spytać, dlaczego imiona bohaterów są tak multikulturowe? To nie wzmacnia realizmu. Jaki był cel tego zabiegu? Teraz może pretensja niezupełnie do ciebie. Przypatrzcie się zdjęciom, widać na nich dokładnie to czego nienawidzę w ciuchach z netu. Okropny blur, jakby padła mi na oko katarakta. Ale to taka dygresja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
|
![]()
Zaczęłam czytać wczoraj, szkoda było mi zasnąć. Czytałam od rana i dobrnęłam do obecnego końca. Jestem zafascynowana tą historią. Aż miło patrzeć na Marco i czytać barwne opisy
![]() Czyli, że będą jeszcze tylko dwa odcinki? Nie, to niemożliwe. Stałam się wierną i oddaną czytelniczką! Początkowo miałam dylemat, czy zdjęcia pochodzą z TS2, czy TS3, ale upewniłam się jakoś w połowie, że to TS2. Kurczę, mam nadzieję, że Alia nie zrani Colina. Ona po prostu nie może tego zrobić!! Ale o co chodzi z tym pseudo przyjacielem? Czyżby oszukiwał Marcusa i resztę? Czekam na kolejny odcinek z wypiekami na twarzy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
|
![]()
Jak mogłaś przerwać w takim cudownym momencie Colinowi i Ali?
![]() ![]() Co do Emanuel... Ona jest świrnięta, ale nareszcie przejrzała na oczy, czego nie mogę powiedzieć o Chrisie. Po jego wypowiedzi mogę stwierdzić, że on nie kochał od samego początku Li Mei. Może leciał na kasę? Tylko chyba wtedy nie chciałby się wywijać od ślubu... A może usunął się, żeby dać szansę Dantemu? No nie wiem, chwilowo mam mętlik w głowie po tym rozdziale i nie umiem wysunąć żadnych logicznych wniosków. ![]() ![]() ![]() Został jeszcze Max... Jeżeli jego intencje są szczere, to jest spoko gościu. ;D Nie umiem go o nic podejrzewać, jeszcze mi nie podpadł tak bardzo, hehe ![]() ![]() Czekam z niecierpliwością na następną część! ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |||||
|
![]()
Rozdział 8 cz.2
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oczywiście jak zwykle odcinek dobry - muszę w koncu nadrobić zaległosci, a trochę tego mam. Akcja ładna, zdjęcia śliczne. Jedyn co mi się rzuciło w oczy to sztuczne dialogi w niektórych miejscach, ale nie chciało mi się już kopiować. A tak nawiasem, ktoś naprawił funkcje pisania, ale zrobił to tak, ze nie działaja jak mają. yh |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Guest
|
![]()
Kochana, Ty weź mnie informuj o nowych odcinkach!
Alia spisująca na karteczce wszystkie 'za' i 'przeciw' miłości (do) Colina mnie zabiła osobiście ![]() Nie będę oryginalna, ale zrobiłam krzywdę Chrisowi, Dantemu i Emanuel ;p Jestem ciekawa, co Chris powie Marco, i jak Marco to przyjmie ![]() Dobra, czekam na kolejny ![]() btw. co vorg robi w tagach? ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
|
![]()
NIESPODZIANKA!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#829 |
|
![]()
Super odcinek.
Cieszę się, że Max jest jednak dobry (no chyba, że coś wymyślisz i to się zmieni ![]() Sophie mnie zawiodła. Tak w nią wierzyłam, a ona nie powiedziała o Chrisie Marco. Pewnie też się w nim zabujała. Czym nas jeszcze zaskoczysz? A może Chris zna prawdziwe oblicze Mei i dlatego nie chciał się z nią ożenić i wybawił brata od demonicznej dziewczyny i jej rodzinki ![]() No i o co chodzi z Colinem? Jak to "pseudo przyjaciel"? (Swoją drogą wolę, by Alia powiedziała, że go nie kocha - wtedy zrobi się ciekawiej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]()
uff... nareszcie znalazłam chwilę wolnego by odpowiedzieć wam na komentarze...
nazbierało się tego trochę ![]() ładnie się zapuściłam, ale ze mnie leń <karci się> ok, więc zaczynamy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeśli chodzi o tą trójkę C. D. E. to spodziewajcie się śmierci jednej z tych osób już niedługo :> nieeee, tym razem Cię zaskoczę, Chris był pierwszy, Marco powstał potem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() yes! no tak, znając mnie to może spaść bomba atomowa i wszystkich zabić ![]() bardzo dobre pytanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm... czy może udowodnić morderstwo ojca, Dantemu? Oczywiście, że gdyby tylko dobrze pogrzebał, to by coś na niego znalazł, ALE! Ja już nie mam siły o tym pisać xD Cytat:
![]() nie boję się? :> Cytat:
![]() rozwiązanie tej zagadki, jest bardzo ciekawe, wątpię by ktoś już odgadł co miałam na myśli pisząc właśnie w taki wymieszany sposób jaki opisałaś :> Cytat:
![]() och... wiem o tym ![]() Cytat:
i ja tez bym się nie spodziewała, że Cię tak wciągnie moje FS ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale dlaczego nie wyobrażasz sobie, żeby przeżył? bardzo mnie to intryguje ![]() Cytat:
![]() słowo odj*baj też już słyszałam =) dobra! ostatnio nikt się po niego nie zgłaszał, więc jest Twój, jakby co ![]() Cytat:
Cytat:
no właśnie, ehm... chodzi o to, że no... no w dwóch odcinkach się nie zmieszczę, więc będzie więcej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
powtarzam więc po raz drugi: Chris ma całkiem zdrową główkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
melduję kochana, że od teraz będę informować ![]() Cytat:
no fakt, jest wiele osób, które poszłoby z Tobą na tą rzeź ![]() no wiesz, szału nie będzie xD ale za to mogę zdradzić, że w odcinku kolejnym po tym, co będzie niedługo (mam nadzieję, że mnie zrozumiałaś ![]() pilnuje, żeby nikt mnie nie powiesił za odcinek finałowy tego FS xD Cytat:
![]() noo... mnie też podobało się jak Marco odniósł się do Em, dlatego to wstawiłam xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co do Alii i Colina... ![]() no nareszcie odpisałam ![]() następnym razem obiecuję, się tak nie zapuszczać z komentarzami ![]() otóż chciałam wam przy okazji coś zakomunikować... będzie jeszcze dwa odcinki tego rozdziału i cztery w następnym ^^ więcej niestety nie przeciągnę, kiedyś muszę skończyć to FS ![]() mam chociaż nadzieję, że co niektórzy cieszą się na myśl o sześciu odcinkach a nie dwóch, zawsze to jakieś pocieszenie, może niewielkie ale jest xD no to chyba tyle, co chciałam powiedzieć ![]() ach, no i czekam jeszcze na trzy komenty! ![]() jak będę miała dobry humor, to wstawię odcinek po dwóch ;p
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|