|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
[QUOTE=bubel-96;1430455]Za dużo to się w odcinku nie dzieje
Ale i tak się wszystkim podoba ![]() Co racja to racja ![]() Mam nadzieję,że wkleisz niedługo zdjęcia,bo jakoś tak dziwnie mi się czytało bez nich.No i że kolejny odcinek już niedługo
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
pierwsza myśl; Chris to brzydal ;c
łała, ja chcę więcej dużo więcej jak skończysz pisać to FS to chyba umrę z rozpaczy ;c jestem cholernie ciekawa jak opiszesz zajście Li Mei z Chrisem i w ogóle Alia z Collinem są tacy kochani ![]() a teraz ciekawostka, bo śniło mi się, że czytam twoje FS i wszyscy po tobie jadą, bo Li Mei urodziła chłopca i nazwała go Dante >D
|
|
|
|
#4 | ||
|
|
Specjalnie czekałam na te foty, by przeczytać, ale sama wiesz, że jesteś sobie winna, a nie, sorry, to Libby jest wszystkiemu winna, że nie możesz się skupić
Zdjęcia świetne. To zbliżenie twarzy Jurego bardzo mi się podoba No i był Maxiu ![]() Eh... ten Marco, mógł śmiało udusić blondasa. Co on taki dobroduszny? Również nie mogę się doczekać spotkania Li z Chrisem. Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie skądś go kojarzę, ale nic mi nie świta. - jakoś sama sobie zaprzeczyłaś w tym zdaniu ![]() I skup się dziewczyno! Czekamy na następny
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
No to ja skomentuje fotki
XDhttp://i927.photobucket.com/albums/a...ostory/2-3.jpg - to bylo powalajace, zasluzyl na to XD http://i927.photobucket.com/albums/a...ostory/6-4.jpg - to tez jest swietne, takie klimatyczne ![]() http://i927.photobucket.com/albums/a...tostory/11.jpg - Juri zaczyna mi sie coraz bardziej podobac... XD Prawie tak samo jak Colin! ![]() To byloby okropne! ;C
|
|
|
#6 | ||
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak czekałem na te zdjęcia, a teraz mi się nie chce ich oglądać xD no i czekam na n3xt i na ekhem.... przysługę
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
obejrzałam te fotki, mina Dantego mnie po prostu rozwaliła
jakbyśmy mieli reklamować temat "100 sposobów na zabicie Dantego" to ta fotka pasuje idealnie
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 26
|
Łaaaał, tym razem fotki są świetne! Uwag z mojej strony brak. Tak swoją drogą, to nie wiem, jakie będzie zakończenie FS, ale domyślam się, jaki napis możemy zobaczyć na końcu:
W czasie tworzenia Fotostory nie został zabity żaden Sim ![]() Choć głowy za to nie dam... |
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||||
|
|
haha, w końcu to gorsza strona Marco, więc i brzydsza
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wróci trochę wspomnień i takie tam... ![]() wyjaśnienie sytuacji Colina i Alii już w następnym odcinku ![]() Cytat:
![]() nie wiem nawet co się urodzi, czekam na niespodziankę ![]() swoją drogą jak ktoś zna jakieś ciekawe imiona jakie można dać dziecku, to niech pisze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Maxiu jeszcze się pojawi ![]() Marco puścił go nie bez przyczyny ![]() widzę, że wszyscy na to czekają ![]() ciiiii nic mu nie będzie ![]() haha mój umysł został opętany przez pewnego mena ale będę dzielna i dam sobie radę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ona czuje, że już niedługo się zobaczą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o tak, ale nie martwcie się, nie umiałabym aż tak skrzywdzić tego maleństwa ![]() przegwoździarkowane, to mało powiedziane ![]() osz... no wiesz co! ![]() postaram się jutro wziąć za zdjęcia i cała resztę ![]() Cytat:
![]() chciałam zrobić to zdjęcie od drugiej strony, ale na prawym policzku, Dante ma odciśniętą przepiękną dłoń dokładnie tą:[img]http://i53.************/3484nbd.jpg[/img] od czasu napisania tego odcinka F4, u Dantego nic się nie zmieniło xD Cytat:
![]() dziękuję za komentarze!
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Co do tego imienia dla dziecka.
Znam parę ładnych ![]() Sanne, Rose (tak jak w tytule , Eris, Avea...A co do imion męskich, to nie widzę jakoś, że Mei urodzi chłopca. Ale się zobaczy ^^
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|