![]() |
#861 |
Reputacja: 10
|
![]()
Biedak, a nie można by mu dać ambrozji?
![]() Absolem, historia świetna. Mi się tylko raz chciało w coś takiego bawić, gdy dorwałam moda na ciążę u nastolatek. Moja Molly Bard była wtedy w drugiej połowie szkoły i zabawiła się z takim Lil'em Blingiem, też wtedy nastolatek. Sama gra mi w tym pomagała, bo jak Molly urodziła i zaprosiła Lil'a, a potem przyniosła dziecko, to on natychmiast sobie poszedł, mówiąc, że ma coś w domu do roboty. Zuch chłopak. I tak ich potem hajtnęłam, ale co dramatyzm był to był ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#862 |
|
![]()
Kurde! Zapomniałem o ambrozji!
![]() Jak uda mi się jeszcze raz to spróbuję. ![]() A jak nie... Do sąsiedztwa wprowadził się nowy chłopak. ![]()
![]() |
#863 |
|
![]()
~Ciąg Dalszy rodziny Betanek,Sobotka i Pinezka~
Znowu się zaniedbałam ostatni wpis znajdziecie tu--->http://forum.thesims.pl/showthread.p...01#post1442201 Natalia Sobotka dzielnie opiekowała się swoimi córciami Idą i młodszą Eris ![]() ![]() Tatuś również nie zawodził mimo zatrudnienia do nowej pracy ![]() ![]() Siostrzyczki świetnie się razem dogadywały ![]() Paweł zaczął dbać o kondycje joging to jest to! ![]() Zabawa dziewczynek ![]() ![]() A Tu moje Gwiazdki już starsze ![]() Ida uwielbiała gry komputerowe, a Eris wieczną zabawę kucykami Pony ![]() ![]() ![]() Tak samo podrósł syn Malwiny i Aleksandra-Julian ![]() Ciąg Dalszy Nastąpi |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
|
![]()
Cóż, ja też zaniedbałam trochę swoje zdjęcia, wszystko przez to Średniowiecze. Ale teraz mam 15 zdjęć i zamierzam ich użyć!
![]() Franco i jego siostra, Layla, odrabiają lekcje. ![]() A tutaj Franco nie jest już uroczym nastolatkiem, a uroczym młodym dorosłym... ![]() Do domu mojej rodzinki wprowadziła się dziewczyna Franco, Alecia. ![]() Tutaj uroczystość wręczania dyplomów, w Ratuszu. Oto Franco... ![]() A oto Alecia, jego narzeczona. ![]() Dyplomy. ![]() Jeszcze tego samego dnia odbył się ślub Franco i Alecii. Tutaj wzruszeni domownicy, rodzice Franco, Aleksandra i Sedrick, oraz siostra Franco, Layla. ![]() Ceremonia... ![]() ![]() Jedzenie tortu weselnego. ![]() Państwo młodzi, Franco i Alecia Kirby. ![]() Czas się wyprowadzić, młodzi powinni pobyć trochę sami... ![]() Za daleko to się nie wyprowadzili, przez płot. No ale co własne 4 ściany, to własne... ![]() Czas na konsumpcję związku ![]() ![]() ![]() ![]() C.D.N |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
|
![]()
Anie-Skąd masz łuk ślubny i skąd pobierasz te fajne fryzury?
![]() To Kacey Hamming,żona tego typa. ![]() A to ta niedorajda, ( ![]() ![]() A to ich córka,Nelly. ![]() Losy tej rodziny nie są ciekawe,ponieważ mialam taką samą rodzinę przedtem,ale takie są konsekwencje gdy masz The Sims 3 tylko 2 miesiące.Ale za to mam Potterów. A więc...Kylie urodziła syna,Ricky'ego ![]() Ale Millie i Tom nie chcieli być gorsi i też urodził im się syn,Marcus. ![]() Millie i Tom imprezowali niemal codziennie,czego tamci nie mogli znieść.I kazali się im wynieść.Tutaj Tom szuka domu. ![]() A tymczasem Kylie i Millie bawią się z dziećmi. ![]() Tu dziewczyny się żegnają, ![]() A chwilę później Chris cieszy się spokojem ![]() ![]() A Kylie kupiła samochód ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
|
![]()
Łuk ślubny doszedł w Pokoleniach, a fryzury mam z różnych stron i ciężko jest stwierdzić którą skąd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
|
![]()
Annie, a czemu oni mają na nazwisko Kirby? Bo chyba się pogubiłem, wiem, że główny trzon twojej rodziny to Ćwiry?
![]() A tu ciąg dalszy historii Rona. Otóż Ron wprowadził się do Eleanor, teraz jak i tak całe miasto wiedziało o ich romansie nie było co ukrywać. Z jednej strony Ron się cieszył bo nie musiał już martwić się o brak kasy i wygody, z drugiej jednak nie podobało mu się to wszystko. Trzeba jeszcze nadmienić, że dzięki tej całej aferze stał się popularny, a ludzie już nie traktowali go z góry, jednak nie przysporzyło mu to wcale miłośników. Np. taki Richie Radan, który na ulicy wytknął mu to wszystko, jednak zdjęcia nie mam ![]() ![]() Po pewnym czasie Ron zauważył, że Eleanor ma problemy z poruszaniem się, musiała zacząć używać laski. Wydało mu się to podejrzane bo była zdrowa jak koń. ![]() Jego przypuszczenia nabrały wiary kiedy odkrył, że córka Eleanor, Anne, bawi się w swoim pokoju w chemika... Anne oczywiście zrobiła mu awanturę oskarżając go o Bóg wie co. ![]() Pewnej nocy jednak, kiedy do sypialni Rona i Eleanor przyszła Anne i upewniła się, że Ron śpi (Eleanor wtedy nie było w sypialni). Ron oczywiście udawał. I wtedy zobaczył, jak Anne dolewa czegoś do wody Eleanor, którą stara popija leki. ![]() Eleanor popijająca leki ![]() ![]() Ron na razie nic nie zrobił z tą informacją, czekając na dobry moment. Tymczasem nadszedł dzień, w którym oficjalnie Ron miał pobrać się z panią burmistrz. Wszystko zostało przygotowane, znamienici goście ze świata polityki i biznesu Barnacle Bay i okolic. Tu Eleanor Goldbeard witająca gości: ![]() I w końcu para powiedział sobie sakramentalne "TAK". Co było wątpliwą przyjemnością dla Rona, ale za to Eleanor była w siódmym niebie... ![]() Impreza z lotu ptaka. Na zdjęciu widać między innymi Jake Coastala, Jeffa Smitha, Ninę Kaliente(albo Dinę już nie wiem która to która), Dude La Mera, Jonaha Laia i nawet Juliet Veronę. Dziwnie tak jakoś, w obecnej fazie rozgrywki wszyscy którzy są na tym zdjęciu nie żyją ![]() ![]() Kiedy wszyscy bawili się na weselu Ron podążył za Anne, która oddaliła się od gości. Po drodze chwycił kamerę wideo. Oczywiście poszła do sypialni nowożeńców, gdzie znowu wmieszała tajemniczy płyn do wody Eleanor. ![]() Wywiązała się awantura i szamotanina - "Wszystko by się udało, gdyby nie ty wścibski dzieciaku! Z drogi darmozjadzie" - wrzasnęła Anne chcąca uciec z pokoju, jednak Ron podstawił jej nogę i zaczęła się bójka ![]() Niestety Anne miała parę w rękach, kiedyś była mistrzynią zapasów w szkolnej drużynie. Udało jej się ogłuszyć Rona i zbiec z domu Goldbeardów. Ron ocknął się po chwili, jednak Anne już nie było w domu. Nie psuł wesela. Dopiero na następny dzień pokazał taśmę z nagraniem swojej nowej żonce. Była oburzona. Wszystko zgłosili na policję, która po przebadaniu szklanki z wodą stwierdziła truciznę, przez którą to Eleanor miała ostatnio problemy zdrowotne i słabe nogi. Jednak Anne nie uchwycono. W domu Goldbeardów natomiast miał o jednego wroga mniej, a i Tobias trochę odpuścił po tym wydarzeniu. Tu Ron pokazujący nagranie zbrodni Anne: ![]() CDN... ![]() PS: Dla czego lubię simsy? Bo życie nigdy nie da mi możliwości patrzenia na przemijające i nadchodzące pokolenia ludzi ![]() ![]()
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 10.09.2011 - 22:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
|
![]()
Świetny scenariusz i reżyseria zapewne też
![]() ![]() Moi ludzie nazywają się Kirby, bo żona powinna nosić nazwisko męża. Panieńskie nazwisko Aleksandry to Ćwir. Wyszła za kolesia o nazwisku Kirby. Aleksandra jest jednym z sześciorga dzieci Aleksandra Ćwira i jego żony Lany. Jest też wnuczką Mortimera i Belli Ćwir. Wiem, pogmatwane. Niestety drzewo genealogiczne w Simsach jest tak "czytelne", że ciężko coś z niego "wyczytać". Dobrze, że chociaż NRaas Master Controller pokazuje więcej pokoleń w drzewie, niż zwykłe drzewo od EA. Jak na grę, w której łatwo o wielopokoleniowe rodziny, to mogliby się bardziej przyłożyć do wyświetlania drzewka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Guest
|
![]()
A moje drzewo sie zepscuło i pokazuje tylko ostatnie pokolenie
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Reputacja: 11
|
![]()
No więc się zaniebałam
![]() ![]() Poprzednia część Rodzina Cabot No więc dziewczynki trochę podrosły. Która Jane, a która Megan? ![]() Jane: ![]() Megan: ![]() Rodzinka w komplecie: ![]() Jako, że dziewczynki są już duże Rachel i Christopher postanowili poświęcić trochę czasu dla siebie, na rozwijaniu pasji. Tutaj Chris maluje: ![]() A tutaj Rachel pisze książkę "Rozmarzona aktoreczka": ![]() A tutaj razem hmm... "spędzają czas": ![]() A teraz z rodzinnego albumu: ![]() ![]() ![]() I tutaj z WP: ![]() Nie wiecie jak zrobić żeby urósł? BONUS! W czym ty się dziecko bawisz?! ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|