![]() |
#81 |
Guest
|
![]()
Czy moge się o coś zapytać? jeśli to już vbyło to bardzo przepraszm. Chodzi o to że mam te kolorowe kamienie które wyrastają z ziemi imam fioletowy, biały, zielony, czerwony, czarny i niebieski. wszystkie wiem jak użyć tylko nie wiem jak użyć białego i zielonego oraz niebieskiego. Nie myślcie że chodzi mi o to jakie one umiejętności dają tylko gdzie je można użyć np. czrny można użyć na ogniu, a czerwony zeby pokazać sztuczke na drugim simie. ale nie wiem gdzie można uzyć lewitacji, elektrycznej ręki oraz duch prosze o pomoc!
|
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
Lewitacji? Do simów innych! W opcji "Zabaw" jest i duch, i lewitacja i elektryczna łapa
![]() PIEGUSEK: czytam po raz n-ty twój post.. chodzi ci o avatar Nyśki??
#83 |
Guest
|
![]()
chodzi mi o te obrazki co są pod naszymi nickami to znaczy ta miluśynska czy jakos tak to ona ma kotka to jak właśnie umiescić te obrazki?
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Awatarek robi się tak wchodzisz w opcje mój profil (na samej górze) A tam jest opcja edytuj awatar w panely profil. A dalej to sobje już poradzisz albo wybierasz swój awatar albo jeden z proponowanych przez sims zone.
|
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ------- ![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
czarny - ugasza pożar. Ja co będze ci śę poliło to możesz normalnie gasić lub za pomocą czarów.
Fioletowy - teleportuje zamiast opcji podejć tu można użyć teleporuj(poleca jest szybciej) czerwony, niebieski biały - lewitacja zielony - duch używa sie gdy simsy sie poznają i ktoś chce zeobić sztuczkę to jest opcja zabaw.... i tam one są A żeby sią nauczyć zdolnści to trzeba kliknąć na kryształ i tam będzie. |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Trzeba zebrać biały kryształ.
Podczas rozmowy z innym simen mamy do wyboru parę opcji np. flirtuj,obraź, rzuć zaklęcie itp. a tam jest również opcja zabaw... i jak twój sims nauczył się lewitować po przez kryształ (klikasz na krzyształ i tam jest opcja naucz się zdolności - lewitacja.) Sims unosi się w powietrzu. |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Ja trzymam te kryształy w domu, ale one popoewnym czasie sie powiękaszają o co w tym chodzi mi się wydaje ze wtedy te umiejętności rosną ale nie jestem pewna. Z góry dziękuje za odpowiedz! :lol:
|
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Mi się wydaję że gdy jest mały to tylko 3 simów może mieć tą umiejętność.A gdy jest duży to 5 może skorzystać.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|