Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.06.2009, 21:04   #81
ZuuZaa
Guest

Domyślnie Odp: The sims 2 V.S The sims 3

prownujac podstawy stwierdzam, ze ts2 jest niestety lepsze ;p
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.06.2009, 09:19   #82
Black LaDy
Guest

The Sims 3 są lepsze-jest więcej opcji i ogólnie można rodzić w szpitalu itd.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.06.2009, 21:55   #83
Oskikop
Guest

Trudno powiedzieć. Niby w TH3 więcej opcji ,ale system postępu historii jest tak mało dopracowany, że zawsze musi dojść do jakiś absurdalnych sytuacji (np.Wielokrotnie zdarzało mi się, że kiedy tylko na parę simowych dni opuściłem jakąś rodzinę pracocholików to po powrocie zastawałem 6 dodatkowych bachorów tylko dla tego, że jedno z nich ma ceche "rodzinny", lub niespodziewanie po powrocie zastawałem 4 kolejnych lokatorów, których wcześniej nigdy nie widziałem nawet na mieście. Zdarzyło mi się nawet, że jakaś rodzina rozpadała się i znajdywałem jej członków porozrzucanych po wszystkich możliwych rodzinnach z którymi się nawet nie znali.) Co gorsza nawet po wyłączeniu postępu historii moi simowie robili to samo co wcześniej i to chyba właśnie przez tą opcję zdecydowanie bardziej wolę TH2 gdzie miaem pelna kontrol nad moimi simami i ich losem.

sorry za bledy, ale mam teraz klawature z innym ukladem liter i wciaz nie moge sie przestawic.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.06.2009, 11:48   #84
Noemi
Guest

Dwójka. Nie mogę przetrawić tej 3D grafiki w trójce. ;D.

Ale to tylko kwestia przyzwyczajenia...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.06.2009, 17:21   #85
Savona
Guest

Cytat:
Napisał >>>FiShIp<<< Zobacz post
a poza tym można odwiedzić jakąś żałosną galerie sztuki w której nic niema i park oraz cmentarz moim zdaniem to trochę mało....
Według mnie galeria sztuki jest bardzo ciekawa ;-) Moja simka, jak sprzedawała namalowane prace, to potem one pojawiały się w galerii sztuki i to taki wielki zaszczyt W końcu jest napisana autorka. Wiecie, co porównujecie? The Sims 2+ Na studiach+ Nocne Życie+ Własny biznes+ Zwierzaki+ Cztery pory roku+ Podróże+ Czas wolny+ Osiedlowe życie i może jeszcze + akcesoria+ dodatki z internetu vs. The Sims 3. Dodatku z internetu wkrótce się pojawią (mam taką nadzieję), a dodatków będzie przybywać. Z tego co pamiętam, The Sims 2 powstało w 2004 roku i był najnowszą generacją simsów przez ok. 5 lat, a The Sims 3 można kupić dopiero od 5 czerwca tego roku, więc od premiery nawet miesiąc nie minął. Ja nie porównuję, bo nie będę porównywać gry, która ma ok. 5 lat do gry ok. 3- tygodniowej ;-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2009, 11:38   #86
cukierr
Guest

jestem 3 strasznie rozczarowana.
2 z nocnym życiem, najlepsza kombinacja
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2009, 15:43   #87
beata18ns

Reputacja: 10

gdyby te dwie gry TS2 i TS3 zmiksowac byloby super.. W TS2 duzym plusem byly realistyczne obiekty i simy ktore mozna bylo sciagnac. Te twarze są jakies takie kulfoniaste tzn no niby nie jest najgorzej ale brakuje mi realistycznych wlosow itp ( mam nadzieje ze z czasem bedzie mozna pobrac inne rzeczy niz tylko to samo ale z inna tekstura.. ), najbardziej denerwuje mnie dziwny postep histori oraz teleportacja do samochodu. o tym ze sami bedziemy prowadzic samochod chyba mozemy zapomniec ;/ i trzeba czekac na kolejne 20 dodatkow zeby gra byla mocna
beata18ns jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2009, 16:48   #88
bouffe
Guest

The Sims 3 jest lepsze niż podstawa The Sims 2.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2009, 19:55   #89
Rosemarie

Reputacja: 10

The Sims 2 podstawowa wersja bez dodatków nie była ciekawa,a z dodatkami lepsza.Więc mówiąc szczerze the sims 3 podstawowa wersja jest o wiele lepsza od the sims 2 podstawowej.Jak wyjdą dodatki do 3 to będzie ciekawsza,aczykolwiek brakuje mi studiów i innych rzeczy,które są w ts2,a w ts3 jeszcze ich nie ma.
2 narazie lepsza,ale zobaczymy.
stare 02.07.2009, 18:26   #90
Krzykaczus_Pospolitus
Guest

Oczywiście, że trójka lepsza. Fajniejsza grafika, dużo mniej ładowania. Można widzieć, gdy nasz sim jedzie, np. rowerem. O wiele lepsza. No i tak fajnie, bożyje się w miasteczku, a nie na takim odludziu.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania