![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale jak? xd
Jestem w tym 'zielona' ![]()
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 17
|
![]()
włączasz ten program i on automatycznie powinien pobrać aktualizacje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Próbowałam. Nic się nie wyświetla, tylko strona główna
![]() Chyba, że jakoś inaczej ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamis : 18.09.2010 - 10:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Hej ja też nie mogę uruchomić gry , sory że tu sie tak wcinam ale wole nie dostać ostrzeżenia czy coś w tym stylu więc jak uruchamiam gre klikajac na ikonkę wyskaju mi taki błąd
http://img843.imageshack.us/i/thesims3d.jpg/ zupelnie nie weim co na to poradzić pomoc mile widzana ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Ja również mam problem, może nie do końca włączeniem gry, co z czasem, jakim się włącza. Trwa to nawet kilka godzin (nie wiem dokładnie, bo zwykle podczas tego procesu minimalizuje grę)! Ostatnio jakoś nie grałam, ale kilka dni temu nabrałam ochoty by znowu uruchomić grę. Wszystko było okej gra włączała się normalnie, ale kiedy wybrałam rodzinkę i włączył mi się ekran ładowania to czekałam chyba z półgodziny suwak ruszył i zatrzymał się gdzieś w połowie a potem nie drgnął już ani o milimetr, więc zmuszona byłam wyłączyć komputer razem z aktywną grą. Próbowałam kilka razy, ale skończyło się tak samo. Dopiero wczoraj zdecydowałam się czekać no i gra w końcu się włączyła. Boże jak się ślimaczyła. Na małe przesunięcie w prawo czekałam kilka minut! Grę wyłączyłam tym razem właściwie. Odinstalowałam wszystkie nieoficjalne dodatki oszczędziłam tylko Riverview i kilka dodatków ze Store. Dzisiaj znów próbowałam włączyć grę i nic. Wszystko według tego samego schematu, gdy tylko pojawia się ekran ładowania rodziny lub miasta suwak zatrzymuje się w miejscu. Jeśli chodzi o komputer to wszystko jest okej, pamięć, RAM, procesor i grafika. Nawet grając dodatkami z Internetu wszystko było dobrze a nic nie dodawałam do gry. Jedyne, co ściągnęłam to aktualizacja 1.15/2.10/3.6/4.3 i wydaje mi się, że to przez nią, ale nie mam pewności. Co mam zrobić? Reinstalację?
|
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
3 dzień i nic...
Ja zwariuję! Instalowałam nawet aktualizację ręcznie [http://www.patches-scrolls.de/sims3_ambitions.php - ten pierwszy link] I nic. Ciągle to samo. Czy ktoś umie mi pomóc, czy potrzebna będzie reinstalka?
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
Hej ja też nie mogę uruchomić gry , sory że tu sie tak wcinam ale wole nie dostać ostrzeżenia czy coś w tym stylu więc jak uruchamiam gre klikajac na ikonkę wyskaju mi taki błąd
http://img843.imageshack.us/i/thesims3d.jpg/ zupelnie nie weim co na to poradzić pomoc mile widzana //Kowalino:przeniosłem twój post do odpowiedniego tematu. Ostatnio edytowane przez Wielebny : 19.09.2010 - 21:39 |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Mam problem z zainstalowaniem the sims3, w czasie instalacji co chwile pojawia się błąd: \Caches\Sunset Valley.objectCache i gdy dochodzi do konca instalacji błedu tego nie da sie pominąć i gra sie nie instaluje
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
No to teraz tak. Zreinstalowałam i jak chce włączyć karierę to wyskakuję to:
![]()
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Ej kurczę nikt nie umie mi pomóc??
Pisałam do tych z EA ale oni też mi piszą reinstalka i wgl ale nie wychodzi?? Help, please..;p |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|