![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki wielkie za wszystkie komentarze - nie spodziewałam się, że zarobię ich aż tyle w tak krótkim czasie!
![]() Malin, przepraszam, że się tak napraszam z tymi skinami, nie chciałam, żeby to tak wyglądało. ![]() ![]() ______ Na dzisiaj mam trzecią, a zarazem ostatnią partię z ulubionych simów - Marcy. ![]() ![]() ![]() ![]() Po długim ślęczeniu nad strojami uświadomiłam sobie, że nie wyobrażam sobie jej jako nikogo innego, tylko jedną z dziewczyn Bonda, a zarazem jego potężnego wroga. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
|
![]()
Jedno słowo wystarczy, by określić Marcy - ******sta !
![]() Największe na mnie wrażenie zrobiły dwukolorowe soczewki oczu, dodają jej uroku ![]() ![]()
![]() |
#83 |
|
![]()
Jak zwykle bardzo realistycznie. Druga fryzura wydobywa z tej simki jej piękno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Fakt, realistyczna to ona jest i to bardzo. Powiększyłbym tylko delikatnie oczy i by było cacy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Reputacja: 11
|
![]() A może ja? :P
Najpiękniejsza rzecz w tej simce to zdecydowanie jej USTA! Jak je po raz pierwszy zobaczyłam, to po prostu oszalałam! Chcę takie! *.* Kolorowe soczewki to też innowacyjny, ale świetny pomysł, no bo... dlaczego nie? Urzekają mnie te drobne, charakterystyczne elementy, jakich używasz przy tworzeniu swoich postaci. Każda z nich jest dopieszczona i całkowicie odrębna, z charakterem, co sprawia, że są szalenie interesujące, przykuwające uwagę i chce się na nie patrzeć bez końca. Ogromnie podoba mi się wersja Marcy w sukience z owadami, ale tak naprawdę cała kobiecość tej simki ukazana jest w stylizacji na dziewczynę Bonda. Piękna, elegancka kobieta z klasą! Zachwycająca! To zdecydowanie jedna z tych postaci, które zapadają w pamięć na długi czas. I nic nie odbieram jako napraszanie się ;) Muszę zebrać tyłek i naprawdę wziąć się za te skiny. Nie wiem tylko, czy po przyzwyczajeniu się do TS3, trafią one w Twój gust :> No ale jak coś zrobię, to na pewno podeślę Ci najpierw jakiś mały "preview" ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Reputacja: 12
|
![]()
Boże, robisz świetnych simów! Ja jak już wchodzę do trójkowego działu, to tylko po to, żeby obejrzeć twoich simów
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Hmm.. Co do tych dwukolorowych soczewek, to zastanawiam się, czy simka po prostu nie widzi na prawe oko. Albo po prostu ja tak ją odbieram
![]() Marcy wyszła ci naprawdę wspaniale, szczególnie podobają mi się jej usta, są bardzo realistyczne. W ogóle genialne simy tworzysz ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Dzięki wielkie za komentarze. Niezmiernie mi miło, że moi simowie są odbierani z takim entuzjazmem.
![]() ______ Znowu tu cicho, więc wstawiam kolejną Bezimienną, stworzoną na potrzeby rozpoczętej, ale ostatecznie niezrealizowanej sesyji, zainspirowanej "Pachnidłem" (może jeszcze coś z nią kiedyś zrobię. Na razie mam przerwę od simsów). Ostatecznie została panią dziennikarz, interesującą się sprawą Chesapeake Rippera (kto ogląda "Hannibala"? ![]() Przepraszam za wszystkie dziwnie padające cienie (np. te pod brwiami) etc., wina skina. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Reputacja: 11
|
![]()
totalnie cudna
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |