![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też tak miałam, tak porysowałam płytę że nie mogłam zainstalować gry, zadzwoniłam do EA, podałam kod i pan powiedział mi że mogę pobrać z Orgin.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Po aktywacji gry w Origin sama się rejestruje, chociaż czasem to trwa nawet kilka tygodni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
a ja mam taki problem... nie dość, że gra (wyjazd Simsa z SV do Uniwersytetu) zajął mu 11 minut (gdzie normalnie gra ładuje się w 43 sekundy), to teraz gdy włączam podgląd miasta nie mam zaznaczonych budynków - "kawiarnia", "akademik", etc. oczywiście w ustawieniach mam zaznaczone "wszystko".
ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie? ![]()
![]() |
#85 |
Reputacja: 11
|
![]()
Miałam nieraz ten problem już dawno, pomagała zmiana aktywnej rodziny. Na studiach jest to niemożliwe więc musisz poczekać aż sim wróci do domu i wtedy zmienić aktywną rodzinę. Po powrocie do twojej rodziny już powinno być ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Niekoniecznie , ja klikałem cały czas na podgląd miasta , (np) dom , podgląd miasta , dom a na podglądzie dawałem praca i dom , wszystko , nocne życie wszystko itd. i za którymś razem pomogło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Moi Simowie nagle przestali się starzeć, i to wszystkie rodziny w całym otoczeniu (oczywiście mam włączone starzenie się), a co dziwniejsze, w innym otoczeniu nie ma tego problemu. Próbowałam zmieniać długość życia, odhaczać i zaznaczać opcję starzenia się - nic. Jest jakiś sposób, żeby to rozwiązać, czy niestety muszę się już pożegnać z tym otoczeniem (a wolałabym tego uniknąć)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
|
![]() Cytat:
Tylko, że teraz mam problem żeby wysłać córki jednego z bliźniaków. Wcześniej wszystko mi dobrze chodziło a teraz ładuje się pasek do 98% i są porady w kółko te same. Miasto ładuje się już z 20 minut i nic nie wskazuje na to, że się naładuje. Mody mam aktualne, żadnych nowych dodatków też nie dodawałam, nie wiem o co chodzi. Ktoś ma jakiś pomysł? Co tu może być wadliwego? Może to przez Rajską Wyspę? Ma ktoś taki problem? Ostatnio edytowane przez Klamra : 25.08.2013 - 13:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
|
![]()
Może to pomoże:
Cytat:
|
|