![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
Twoje simy są po prostu dziwne, na swoj sposob jakos sie wyrozniasz. Martyna to chyba najladniejsza z Twoich simek. Zgadzam się, że ludzie w realu nie są idealni, ale czasem w simsy się gra dlatego,iż tam można stworzyć "ideał". Podziwiam Cię, bo nie zrażasz się złymi komentarzami, które prawie ciągle dostajesz. Mogę powiedzieć, że simsy zaczynają wychodzić Ci trochę lepiej. Powodzenia.
![]() Martyna - 7/10 Benjamin - nic mi się w nim nie podoba, ma dziwne usta, nos, puste oczy. 2/10
#83 |
|
![]()
Dziękuje wszystkim za szczere komentarze. I myślę że będzie ich więcej
Oto lidia Mieszka sama w starym domu na uboczu wsi. Niedawno zmarła jej mama która była fotografem. Lidia cały czas chodzi smutna, popadła w obłęd. Kupiła kolorowe żarówki i płyty z muzyką, zrobiła imprezę żeby o wszystkim zapomnieć , spiła się wódką do nieprzytomności ale nie wiedziała że jak wstanie ogarnie ją rozrywająca rozpacz, chwyciła nóż i obcięła szyje. A przecież mówią że smutek blednie. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]() ![]() Jaka wydłużona twarz, i za wąska : O Ogólnie mi się nie podoba, 4/10
#85 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Masakra... simka wygląda bardzo męsko. Nie chcę być nieprzyjemny, ale postaraj się, aby Ci twoje simki wyglądały w miarę normalnie...
A co do simki to na pewno ma za wąską głowę, jest to wręcz nieproporcjonalne oraz zbyt krzaczaste brwi. |
![]() |
#87 |
|
![]()
Mam tą samą fryzurę i generalnie na wszystkich simach powoduje, że wyglądają jakby miały za wąską twarz. Niewiele to jednak pomoga, bo simka i tak jest paskudna. Ma przerażającą, nieładną twarz, okropne ubranie i za grube nogi, a biust sprawia wrażenie większego od głowy O.o Opis simki też jest dziwaczny O.o
Pierwsze słysze, żeby takie zwroty były używane w polskim. |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()