![]() |
#891 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cyba mamy tu do czynienia z sadystką
![]() Foty przecudne ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#892 |
Reputacja: 26
|
![]()
Ooo, Colin wygląda jeszcze lepiej w nowej fryzurze
![]() Hm... w sumie to nie wiem, co planujesz, ale... sprawa pierwsza - Mei i jej dziecko przeszli wystarczająco dużo, więc nie waż się zrobić im krzywdy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 | ||
|
![]()
Cieszę się, że akcja odbicia Marco powiodła się. Spotkanie złodzieja z Mei nawet mnie wzruszyło
![]() Mnie się nie podoba, że Alia i Colin się pogodzili, ale coś mi się wydaje, że jednak nie będą razem, co? Tylko proszę, niech Colin nie umiera (swoją drogą Jensen przez ten miesiąc nieźle zarósł ![]() [...]Kto wam pomaga? - Max, zdobył wszystkie plany kryjówek, o których dowiedział się od brata. - Zawsze wiedziałem, że ten gość jest czysty. - Ja również zawsze to wiedziałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co mi się nieco nie podobało: - Mamy tą kryjówkę, cholera nareszcie! - odezwał się głos w słuchawce. - A może byś się na początek przywitał? - Oj no, skoro chcesz. Dobry wieczór, panienko Temperton. - Dobry wieczór panie Jensen – zachichotała Mei – Ale z ciebie wariat. - Sama chciałaś – zaśmiał się. Skoro tak bardzo czekała na jakiekolwiek wieści, to dlaczego żartuje sobie w takiej sytuacji? ja wiem, że emocje jej trochę opadły, ale ja bym starała od razu dowiedzieć się nieco więcej informacji, zważywszy, że Jensen nawet jej nie powiedział czy Marco żyje, czy nie był torturowany itp. - Marco! - krzyknął Jensen podbiegając do krat – Jak się trzymasz? - zapytał rozglądając się za czymś, czym mógłby otworzyć drzwi od klatki. Hm... Planowali jego odbicie od jakiegoś czasu, a nawet się nie przygotowali. To było oczywiste, że mogą potrzebować czegoś do przecięcia krat/ łańcucha/ kajdanek. Ostatnio edytowane przez Searle : 24.08.2011 - 10:55 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
|
![]()
Oszz!
![]() ![]() A zdjęcia z każdym odcinkiem są coraz lepsze ![]() no wiesz...chyba nie masz zamiaru ich znowu rozdzielać? ![]() ![]() miałabyś wtedy do czynienia z gwoździarką Libby ![]() Jakaś większa akcja się szykuje mam rozumieć...oby tylko nie była masakryczna dla Ali i Colina bo powieszę ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że jak skończysz BR to zaczniesz pisać następne romansidło?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
|
![]()
coś mi się wydaje, że Alia i Colin jednak nie będą razem. no, ale na pewno jeszcze nie raz nas zaskoczysz
![]() nie było akcji, ale odcinek tak samo ciekawy jak pozostałe. bardzo przyjemnie się czyta i nie ma się praktycznie o co przyczepić. dodam jeszcze, że zdjęcia w 2 ostatnich odcinkach naprawdę ci się udały ![]() no to nie pozostało mi nic innego jak tylko czekać na kolejny odcinek ^^
![]() |
![]() |
#896 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zanim zacząłem pisać ten komentarz, długo zastanawiałem się nad wymówką, żeby go nie napisać. Takowej jednak nie znalazłem, pozostaje mi tylko powiedzieć to co zwykle: idealnie.
Na początku coś mi nie pasowało, pomyślałem sobie, że zrobiłaś ten odcinek "na odwal". Szybko jednak doszedłem do wniosku, że przecież Ty lubisz stwarzać pozory, a Twoje komentarze utwierdziły mnie w przekonaniu, że coś knujesz ![]() Szczerze powiedziawszy, los Marco i Li Mei mam w nosie, ale jeśli zamierzasz tknąć Colina i Alię, ZGINIESZ MARNIE! Kilka razy zdarzyło się słówko "tą", tam, gdzie bym sobie tego nie życzył, ale zostawmy to... No i czekam cierpliwie na te fotki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
|
![]()
Ahh..<łezka>
![]() Ruda, ja cie kocham, ubóstwiam, wielbię, ucz mnie jak Yoda młodego Luka Skywalkera ! xD Odcinek, nie ma wad, wielbie go równie jak ciebie, i ja chcę w końcu dziecko zobaczyć xD Nie chce żeby się to kończyło ![]()
![]() |
#898 | |||||||||||||||||||
|
![]()
haha, no tak trochę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co do Colina to miał dłuższe włosy, tylko zawsze były postawione w artystycznym nieładzie, teraz postanowił (z moją pomocą ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to był ostatni odcinek napisany "na zapas", po prostu nie przemyślałam wszystkiego, tak jak to zawsze robiłam, postaram sie więcej do tego nie dopuścić ![]() Cytat:
![]() och no... ja tez czasami muszę być podła ![]() gwoździarka Libby to moja dobra znajoma ![]() Cytat:
![]() ale mogłabyś spróbować, dopasować, to powiem Ci w ilu procentach masz rację ![]() jeśli mnie nie powiesicie ![]() Cytat:
![]() no ale nie mogę, bo wtedy nie będzie sensu pisać dalej ^^ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no niestety, muszę skończyć to FS, ale napiszę nowe ![]() dziękuję za komentarze kochani ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Wróciłam
![]() Cieszę się, że Alia i Colin się pogodzili. Chociaż jakoś za gładko poszło ![]() Co do odbicia Marco też jakoś tak bezproblemowo... Do końca się zastanawiałam, czy Dante i Chris nie porwą go np. przed domem Mei. Colin nieźle wygląda w nowej fryzurze, choć w starej też nie było mu źle ![]() ![]() Będę wspaniałomyślna, Maxa możesz zostawić przy życiu ![]() ![]() Jeśli chodzi o Mei i Marco to ładna scena ![]() ![]()
![]() |
#900 | |
|
![]()
Jak moglas zmienic Colinowi fryz!?
![]() ![]() ![]() Na tej drugiej fotce Alia zrobila fajna mine. ;d Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|