![]() |
#971 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jakoś nie słyszałem :{ Czy zanim coś napiszecie bierzecie pod uwagę, że oni nie siedzą 24/7 przed komputerem i nie czekają, aż ktoś napisze posta niezgodnego z regulaminem? Oni mają też swoje życie i uszanujcie to zanim zaczniecie marudzić, 'że oni nic nie robią'. Zresztą skąd wy wiecie, nie macie dostępu do logów.
|
![]() |
|
![]() |
#972 |
Guest
|
![]()
a gdzie sie skarza bo nie widze=o
zreszta nie przesadzajcie, ja odkad doszlo kilku nowych smrodkow to mam luz praktycznie, bo oni zaraz wszystko akceptuja itd XD co prawda mi tez sie zdarza czasem ale wczesniej to norma byla jak wchodzilam w panel a tu 29357874545 tematow do zaakceptowania, teraz to rzadkosc;p |
![]() |
#973 |
Guest
|
![]()
Nie mam na co narzekać,chociaż jest tu trochę tłoczno
|
![]() |
#974 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Lenistwo modów to wymysł niejakiej Fiołek i może jeszcze paru innych osób (które nie są w forumowej większości), spokojnie
![]() Moim skromnym zdaniem modzi wykonują swoją pracę wzorowo ![]() A jak będziecie mieli zastrzeżenia co do naszej pracy, prosimy bezpośrednio do nas na PW, ewent. na skargę do adminek (opcja polecana szczególnym złośliwcom). Ostatnio edytowane przez Liv : 14.11.2010 - 13:19 |
![]() |
![]() |
#975 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
No to jeśli rzeczywiście jakiś post przeoczymy to w czym problem raport wysłać ?
Taki raport jest bardzo szybko przez modów rozpatrzony. Bywa, że modzi się wręcz na takiego rzucają :> Warto!
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Liv : 14.11.2010 - 13:26 |
![]() |
![]() |
#976 |
Guest
|
![]()
jak dla mnie ekipa administracyjna jest świetna,nie same ciepłe kluchy tylko ludzie z pazurem,z którymi można się powydurniać i pospamować,ale też pogadać o wszystkim
@down - jacy "inni"?Twoje misie pluszowe się nie liczą ![]() Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 14.11.2010 - 18:44 |
![]() |
#977 |
Reputacja: 10
|
![]()
ale ja nic nie mówie że wy to lenie.Tylko tak napisałam bo inni tak uważają
#978 |
Guest
|
![]()
JACY INNI I GDZIE? znow jestem niedoinformowana
|
![]() |
#979 |
Guest
|
![]()
A wg. mnie modzi wykonują swoją pracę na ocenę dostateczną. ( to 3 jakby ktoś nie wiedział
![]() |
![]() |
#980 |
Reputacja: 10
|
![]()
piszą tak tylko że za 6 minut już tego nie ma bo modzi to tuszują usuwając
|
|