![]() |
#981 |
Reputacja: 11
|
![]()
Też lubię grać w tym domku przyjaznym dzieciom, dużo miejsca.
A ścianę garażu wystarczy przybliżyć 1 kratkę do ulicy i już auto się mieści. Anie skąd masz takie ładne skiny? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Reputacja: 10
|
![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Przerzuciłam się aby zobaczyć co u Lyndy i Nicolasa Holtonów (córki Dylana i Krissy, Syna Nadii i Kai'a) Lydna zapragnęła mieć dziecko ![]() ![]() ![]() Natomiast jej siostra Katherina stała się młodą dorosłą ![]() ![]() Jako młoda dorosła wraz z jedzącymi rodzicami (Dylanem i Krissy) ![]() Katherina poszła na plac zabaw ![]() ![]() ![]() ![]() Katherina opowiada matce o Danielu i pyta czy może z nimi zamieszkać aby młodzi mogli spędzić ze sobą więcej czasu ![]() ![]() Krissy się zgodziła ![]() ![]() ![]() Daniel wziął się ostro za ćwiczenia ![]() ![]() ![]() A Krissy sobie medytuje ![]() ![]() Ah pierwszy raz zakochanych ![]() ![]() Katherina skończyła szkołę ![]() ![]() Daniel osiągnął swój cel - schudł ![]() ![]() Więc oświadczył się Katherinie ![]() ![]() I poprosił Dylana o pobłogosławienie ich związku ![]() Mina Dylana - "że co ? ja? aha pobłogosławić ![]() ![]() ![]() Więc był cichy ślub ![]() ![]() ![]() ![]() buziak państwa Hayward ![]() ![]()
![]() |
#983 |
Reputacja: 11
|
![]()
Świetne naprawdę super historia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
|
![]()
miłośniczka zwierząt - ale to moja wielka rodzina
![]() ![]()
![]() |
#985 |
|
![]()
Bindi, skiny mam stąd. Stara skórka, ale moim zdaniem jest piękna. Nie lubię takich z namalowanymi mięśniami, a tych niestety jest większość. Mamy suwaki na mięśnie, więc skiny w połączeniu z nimi wyglądają dziwnie. Oczywiście to tylko moja, subiektywna opinia
![]() Justyna0307, świetna historia, życzę Danielowi dalszych sukcesów w walce o utrzymanie prawidłowej wagi ![]() Kolejne fotki moich ludzi... Tutaj Fred jedzie na cmentarz swoim nowym motocyklem z mts... ![]() Groby Bardów i ich krewnych. To ta grupka z przodu, na pierwszym planie. Te z tyłu to obce Simy. ![]() W obrębie tego płotka też już Bardowie... ![]() Susan była na wycieczce w komisariacie i postanowiła odrabiać lekcje za budynkiem. ![]() Następnego dnia Isaac Choo jechał sobie rowerkiem do szkoły. Za nim jechała Susan w autobusie szkolnym. Dobrze, że to tylko Simsy, bo takiej kraksy roweru z autobusem, rowerzysta by na pewno nie przeżył... ![]() ![]() Na ścianie wiszą zdjęcia Franco i Susan, gdy byli mali... Sentymentalna jestem... Jak one szybko rosną ![]() ![]() Tymczasem Franco i Ginger wybrali się na rybki. ![]() ![]() ![]() Potem przyszedł czas na jogging. ![]() ![]() Wieczorem Susan poszła na randkę z Isaac'kiem. Jeszcze nie chodzą ze sobą, ale są na dobrej drodze. ![]() ![]() Mecz "samce vs samice". Nie mam pojęcia kto wygrał ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.10.2011 - 20:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Guest
|
![]()
Justyna0307 - śliczna ta twoja Katherina
![]() anie 1981- mam nadzieje, że Susan z Isaac'kiem będą ze sobą na stałe, pasują do siebie ![]() Dziękuje wam za rade w sprawie domku dla moich ''gołąbeczków'' ![]() Madie cz.2 Dziewczyna nadal spotykała się z Timem, po pewnym czasie postanowili razem zamieszkać. Para musiała się z czegoś utrzymywać. Tim znalazł prace w branży aktorskiej, a Madie pragnęła pisać powieści (jest molem książkowym, chce zostać pisarką) więc oprócz zajmowania się domem i gotowaniem w wolnych chwilach ćwiczyła pisanie i kształtowała umiejętności pisarskie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po paru dniach wspólnego życia z Madi, Tim zrozumiał że dziewczyna znaczy dla niego bardzo wiele. Wybrał się do parku żeby przemyśleć trochę spraw. ![]() ![]() Tim wiedział jedno - że chce być z Madi na zawsze. Zabrał ją do klubu, a póżniej oświadczył. Madie nie spodziewała się takiego obrotu sytuacji ale oczywiście przyjęła zaręczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak narazie to tyle ![]() ![]() CDN |
![]() |
![]() |
#987 |
|
![]()
`~ Ciąg Dalszy rodziny Betanek,Sobotka,Pinezka, Dąbek i Walendziak`~
Po jakimś czasie Berenika przestała czuć się dobrze, wymioty, zawroty głowy ![]() Kazałam Julkowi popływać, nie był zachwycony tym pomysłem ![]() ![]() Wiadomo jaka przyczyna mdłości Beri jest w ciąży ![]() ![]() Julek postanowił wyprawić małą imprezkę z okazji przeprowadzki i zajścia w ciąże żony ![]() ![]() Eris i Marusia plotkują na kanapie ![]() ![]() Ida i Cedrik sobie plotkują także ![]() Za to Berenika i Julek kochali się czekali na dziecko ![]() Umarł Aleksander[*] mąż Malwiny, córka bardzo ją wspierała jednak matka nie była zachwycona że jej mała córeczka zaszła w ciąże z czarnym charakterem miasta Dawidem Walendziakiem ![]() ![]() Jednak Marta bardzo kochała Dawida była w nim zakochana i bardzo chciała tego dziecka ![]() ![]() Ooo Cerdrik czyżby Brad zapomniał że jesteś facetem? ![]() Tymczasem Izusia urosła i ładna z niej dziewuszka ![]() ![]() ![]() Z tatusiem ![]() ![]() Julek głaszcze brzuszki siostry Marty i Berenisii ![]() ![]() Berenika i Julek podczas odpoczynku ![]() Beriś rodzi( szkoda mi jej było) ![]() ![]() I urodził się Olek( imie po dziadziusiu)Jestem w nim ewidętnie zakochana, uwielbiam go! ![]() Tu z tatą ![]() ![]() a tutututututu ![]() ![]() Mały śpioszek ![]() C.d.n. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Guest
|
![]()
Horsez - uwielbiam twoje rodzinki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
|
![]()
anie_1981-ile tych simów już Ci umarło? Bo cmentarzyk ogromny
![]() No wreszcie skończyłam czytać jedną durną lekturę i mogę pograć simami Sofia nie chciałasię pogodzić z tym,że Sebulek ją zdradził ![]() ![]() Ale on błagał ją niezliczenie wiele razy (byli sobie pisani) i wybaczyła ![]() ![]() ![]() potem zaczęły się czułości *.* ![]() ![]() No i w końcu Sebastian się oświadczył,a za kilka minut wzieli slub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ślubik c: ![]() ![]() noc poślubna też była .xD ![]() A z samego ranka (06:00)... ![]() Wybrali się uczcić swoją miłość na....siłownię ![]() ![]() Ale Sof źle się poczuła,zwymiotowała i zemdlała ![]() ![]() oczywiście małżonek zabrał ją do szpitala i dowiedzieli się,że zostaną rodzicami jaki zaciesz ;pp ![]() od razu nasz kochany ucieszony tatuś zaczął mocno dbać o Sofcię,zabrał ją na plaże ![]() ![]() tatuś ze śniadankiem ![]() ![]() i seria zdjęć "mój ciążowy brzuch" ![]() ![]() ![]() ![]() oni marzyli o 3 dzieci i je dostali....wszystkie na raz... ![]() Urodziły się dziewczynki,Julia,Kasia oraz Klara. Julia: ![]() Kasia: ![]() Klara: ![]() Klara się bawi,a rodzice z Kaśką i Julką na spacerze ![]() ![]() ![]() No i przewińmy czas...dziewczyny to już nastolatki ![]() Katarzyna: ![]() Julia: ![]() Klara: ![]() No i więcej fotek nie mam,więc CDN ![]()
![]() |
#990 |
|
![]()
anie_1981 - niezły cmentarzyk
![]() ![]() ![]() ![]() elwa17 - czekamy na foty z imprezy ![]() Horsez - masz bardzo fajną rodzinę ![]() ![]() kaka2610 - o za jednym zamachem zrobili trójkę ![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Dziś dość smutny post ![]() Przeskoczyłam z powrotem do mojej "głównej rodziny" Newton. Amanda uczyła się malować, tak jak jej babcia została zawodową malarką (zostało coś w genach ![]() ![]() Amanda postanowiła się umówić z Conorem, bo nie widziała go od paru dni. ![]() Babcia Nadia (założycielka rodu) była zdolną kucharką więc ciągle coś dobrego pichciła swojej rodzince ![]() ![]() Amanda postanowiła się oświadczyć Conorowi ![]() ![]() ![]() Conor wstąpił do wojska więc zamieszkał z nimi aby móc każdą wolną chwilę spędzać z Amandą ![]() ![]() ![]() Katherina (córka Dylana, kuzynka Amandy) zaprosiła ich na imprezę w kostiumach kąpielowych z okazji ich ślubu (z Danielem tym który schudł dla niej ) ![]() ![]() Conor wychodził do pracy wcześnie rano, gdy Amanda jeszcze spała ![]() ![]() ![]() ![]() I stała się rzecz straszna ![]() ![]() ![]() Przyszedł kosiarz i Kai (jej mąż) aby ją zabrać ![]() ![]() Uścisk dłonie i odeszła ![]() ![]() Rodzina pogrążona w smutku ![]() ![]() Shine opłakiwała matkę i ojca na cmentarzu. Bardzo brakowało jej wsparcia rodziców ![]() ![]() ![]() Postanowili że się przeprowadzą. Dom był wielki i wychował wiele pokoleń, lecz wiązał się ze wspomnieniami, a chcieli zacząć od nowa. Tak więc Shine, Elton, Amanda i Conor pojechali do nowego domu ![]() ![]() I przed nowym domkiem ![]() ![]() ![]() Conor musiał się wyspać do pracy, a przeprowadzka była bardzo męcząca ![]() ![]() W tym czasie Amanda przygotowuje posiłek aby narzeczony miał co jeść ![]() ![]() Shine zrobiła homary z przepisu swojej matki Nadii. ![]() Amanda zrobiła obiad. Zrobiło jej się przykro, bo babcia Nadia na pewno byłaby z niej dumna ![]() ![]() A Shine patrząc na kuchnie myślała że Nadia byłaby szczęśliwa w nowej kuchni. Tak uwielbiała gotować. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|