![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć tu Monika-SIM KTÓRA ZMIENIŁA SWÓJ NK NAOlasek [o ile ktoś mnie pamięta].Mam pewne pytanie jak już sim zamieszka na nawiedzonej działce
co ta jest takiego tajemniczego opróczdziwnnych odgłosów.Dlaczego jedna działka jest droższa od drugiej? ;( :* |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jest droższa..bo tak i już
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak, ja widziałam taką tablice w jednym z domków... Nie wiem, czym ona jest, do czego służy, ale wiem że nie można jej kupić w trybie kupowania, ani budowania:p
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hmmmmm........nie słyszałam o tej tablicy Meg.Szło coś z nią zrobić?Podziwiać czy co??A masz może zdjątko jej??
A co do działki,to możesz za darmo jechać do abrakadabrowa całą rodziną.No i jest tak tajemniczooo... |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jaka tablica?A działki są droższe dlatego że domy są większe.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ok, zaraz postaram się dodać zdjęcie tej tablicy....
Edit: Na początku proszę, żebyście nie uważali mnie za jakąś oszustkę... Tablica jest i ja jestem tego w 100% pewna. Ale na Uroczysku wyprowadziłam raz rodzinę i wstawiłam inną i tablica poszła jako majątek tej poprzedniej rodziny ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Meginia : 24.11.2004 - 16:38 |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przecież ten smród trolla to kompletne bzdury! Blondi, już powoli przestawałam wierzyć, że masz 10 lat, ale chyba to prawda, bo tylko dzieci wierzą w te słodkie bzdurki, które binek usiłuje nam wcisnąć na tym forum. A co do cen, to liczy się wielkość działki i wyposażenie domu. |
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kawaii...nie mam 10 lat, mam za to prawie 16
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Więc niech nikt nie pisze już o żadnym smrodzie ![]() Ostatnio edytowane przez kawaii : 27.11.2004 - 12:24 |
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Możecie przestać czy nie?Co za różnica czy ktoś w to wierzy czy nie?A co do tej tablicy to do czego ona służy?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|