![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie mam problem.
Kiedyś tu na forum ktoś podał link,aby ściągnąć jakiś programik (albo coś takiego,nie wiem jak to się nazywa),żeby można było zaproponować nastolatkowi lub dziecku zamieszkanie u jakiejś rodzinki. Ja sobie to pobrałam. Tylko teraz mam problem. Nie wiem gdzie mam go wgrać? Jak ktoś wie, to proszę napiszcie. Z góry dzięki. Pzdr |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
do takiego hacku na pewno byl dolaczony readme
![]() ![]() a jak nic nie jest napisane to wrzuc do downloads i sprawdz czy dziala ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
hmmm... nie ma readme... mam to wrzucić do downloads tak? No,więc tu się pojawia kolejny problem,bo wstyd się przyznać,ale ja nie wiem gdzie dokładnie to jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wtrącę się na momencik
![]() ![]() EDIT: Downloads jest tutaj: Moje Dokumenty -> EA Games -> The Sims2 -> Downloads |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No,dziękuję. Nawet mi go głowy nie przyszło,że to jest w Moich Dokumentach. U Ciebie wszystko działa. Fajnie, może i mi zadziała ![]() Pzdr PS.Zaraz idę sprawdzić ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie kupić orginał? | Tairh | The Sims 1: Rozszerzenia | 4 | 02.11.2003 17:19 |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |