![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam!
To moje pierwsze "fotostory" wiec nie oczekujcie zbyt wiele ![]() Oto moja rodzina Grzyb, a to ich nowy dom : Pewnego dnia Viktor siedzial przy kominku w duzym pokoju i nagle uslyszal ciche cmokniecia i mlaskanie.Wyjzal za sciane i nie mogl uwierzyc co widzial! Jego wlasna zona go zdradzila! ![]() Viktor wzial Irme (to jego mala corka) i podszedl do Darji i Jacka z oczami pelnymi lez "Co to ma znaczyc?! Jak mozesz mi to robic, przeciez wzielismy slub i... i mamy corke!!!" Viktor polozyl Irme delikatnie na podlodze i spojrzal na swoja zone.W tym czasie Jack uciekl do swego pokoju. Viktor poprostu nie mogl w to uwierzyc, i to jeszcze w jego IMIENINY !!! Daria zaczela sie tlumaczyc, ale Viktor mial dosc zazaldal rozwodu. Darie az zatkalo. Placzac Daria idzie z domu i nawet nie zegna sie ze swoja coreczka Irmgarda. Irma zglodniala wiec Viktor posadzil ja w krzasle i dal jej jedzenie.Potem usiadl przy stole i zrozumial, ze bez Darji nie moze zyc. Po jakims czasie Viktor poznaje mloda dziewczyne ale jej imiena nie powiem. KONIEC ciag dalszy nastapi I jak wam sie podoba??? :\ Ostatnio edytowane przez Puka : 30.12.2004 - 17:00 |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|