![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jeżeli to już było to bardzo przepraszam... ale mam mały problem bo gra straszliwie długo sie zapisuje,, i jest to nieaasamowicie upierdliwe.. bo zapis gry trwa tak przynajmniej z 5 minut jak nie dłuzej.. komp nie pracuje.. nie wiem czy sie zawiesił czy nie. ale spokojnie podczas zapisywania mogę iść zparzyc kawę i jeszcze zdążę ją powoli wypić... nie wydaje mi sie ze to wina kompa bo on jest na prawde dobry... ja sie na nim nie znam ale wujo go składał i włożył to co było najnowsze.. więć mu wierzę... mozna cos z tym zrobic zeby zapisywało sie szybciej?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z tym niewiele da się zrobić, chociaż trochę pomoże defragmentacja dysku. Zakładam że wszystkie sterowniki płyty głównej są zainstalowane, a dysk pracuje w trybie UDMA?
Następna rzecz: Jeśli masz włączone "Zezwalaj na indeksowanie tego dysku", to wyłącz. Mój Komputer (otworzyć) -> prawoklik na dysk -> właściwości -> odptaszkować na dole "Zezwalaj ...." i kliknąć "Zastosuj" a potem wybrać "Zastosuj do C:/ (D:/ E:/ ...) i wszystkich folderów i podfolderów" Cudu nie będzie, efekt zależy od tego jak szybki (i jak bardzo "zapchany") jest twój dysk. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Simy sie zawsze tak dlugo laduja i to prawie na kazdym kompie (no moze niena glownym komputerze firmy Microsoft
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
~>THE SIMS FOTOSTORY<~ | Justa | The Sims Fotostory | 233 | 15.08.2004 02:32 |