![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam małe problemy przeczytajcie i bardzo prosze o pomoc:
1.Nie mogę dojechac do miasta. 2.Nie robią się zdjęcia i rysunki simów sa czrne! 3.Niewidze sima Anastazji (dziecka mał;ego) 4.Gra zapisuje się pół godziny Jutro chcę z tym jechac do Imexu tam gdzie kupiłe,m mają wysłać to do biura ale czy wiecie co mam zrobić? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
dziwne, rozumiem ze masz oryginalke? moze sproboj zainstalowac jescze raz, u mnie czasami pomaga:/ a jezeli nie w tym problem to moze plytke masz skopana, nie wiem co jeszzcze moge ci doradzic, pozdro
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moze sciagnij sobie sterownika to karty graficznej a co do tego długiego zapisywania to ja też tak mam......Ale o co chodziło ci z tym ze nie mozesz dojechac do miasta?Jak to wygląda?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mam orginał.Sterowniki nowe.To tak wsiadam w Taxi ładuje się i nagfle staje i przez gosdziny mogę czekać i tak moje simy nie dojadą.Mis ię zdaje że to p.lyt i dzisiaj z nia pójde.Ahba jeszcze nawet ścian w moi domu niem wiedać ale to szczegół.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Podaj więcej informacji:
Ile ram, procesor i karte graficzną. Ja miałam GeForce i 256 RAM to miałam tak samo i sterowniki tyle mi dały że było tylko postaci widać. A może masz zły sterownik? Wgraj jakiś starszy albo nowszy nie wiem.. Najpierw powiedz jaka karta to może pomoge ci w szukaniu i sprawdzisz który ster pomógł |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ej ja miałam dokładnie to samo i kupiłam ssobie wydanie specjalne CLIKa (taka gazeta
![]() ![]() P.S. kilkakrotne instalowanie niczego nie da !!! |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A i pewnie w okolicy masz jeszcze " wiszące dachy" bez scian? Ja też tak miałam i sterowniki sciagnełam do karty graficznej i jest cacy
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
już jest wszystko ok musiałem wgrać nowe steroniki .Dziękuje za pomoc.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Heh wiedziałam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Czarowanie innego czarodzieja. | endeo | The Sims 1: Rozszerzenia | 11 | 15.12.2004 13:02 |
A ja bym wolała innego rodzaju kariery :( | Kremówka | The Sims 1: Rozszerzenia | 19 | 30.05.2004 09:01 |