![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
undefinedMam jedno pytanko. Jak można zdobyc nagrody w the sims gwiazda ? Chodzi mi o te które stawia sie na tą czarną specjalną półke. Mam juz kilka super gwiazd w grze ale po np. nakreceniu teledysku nic nie dostaje poza kasą
![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
To zależy jakie.
-Nagroda publiczności -musisz mieć dobre kontakty z fanami (rozdawać autografy, zgadzac się na uściski, czyli to, czego naj. nie lubisz) -Simmy - szczerze mówiąc nie wiem -Kamera, Manekin, Mikrofon -są brązowe, srebrne i złote. Kamerę dostajesz za wibitne osiągnięcia aktorskie, manekin za wybitne osiągnięcia w modelingu, mikrofon a wibitne osiągnięcia na scenie muzycznej. Może mi się cos pomyliło, dawno nie gralam w Simsy. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nagroda publiczności:Flinta juz odpowiedziała.
Simmy to nagroda za slawę:jeżeli jesteś sławna to pojakimś czasie przyjedzie Marylin i ci ją wręczy. Nagrody pozostałe tak jak Flinta napisała.Na muzyczną robic teledyski i nagrywać piosenki.Moda:chodzic na wybiegu i na zestawie fotograficznym.Aktorstwo na obydwu planach grać. każdą opcje 3x. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Heloo. To znowu ja
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Niema za co.(tak naprawdę to zasługa Flinty ja tylko dopełnilam
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Witajcie !
Ponieważ odpowiedź na zadane pytania już padła zamykam temat :cl: Pozdrawiam ! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
jak zdobyć? | Simmaniaczka | The Sims 1: Rozszerzenia | 52 | 01.07.2005 18:07 |
Jak zdobyć te zadania????? kiedy one rosną w ogród | Natasza | The Sims 1: Rozszerzenia | 39 | 24.02.2005 13:45 |
Jak zdobyć jedną gwiazdkę ? | jarutek | The Sims 1: Rozszerzenia | 7 | 29.07.2003 23:22 |