![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Yoo:* mam pytanko i chcialabym abyscie mi pomogli. Otóż mam sima który ma pragnienie założenia rodziny. I mam tez teleskop (ten droższy) chcialabym miec dziecko "ufo".
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A tak wogole mozna ? pierwszy raz slysze
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak nie da rady ... ALe na 100% nie jestem pewna
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
U mnie jeszcze nigdy nie porwali mi sima. No, tylko u Dziwaków i on przyniósł dziecko kosmita.
P.S. Za ile jest to pragnienie punktów (to z dzieckiem kosmitów)? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
proponuje zebys ADUS napisaal/a wyrazniej bo nie kapuje (chodzi o P.S)
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
chcesz mieć szybko ufola? tak bez oszustw, kodów itd chyba się nie da. Jednak jeśli chcesz bardzo szybko z kodem to musisz:
1. włączyć okienko na kody(CTRL+SHIFT+C) i wpisać boolprop testingcheatsenabled true i dalej są 2 sposoby sposob I - teleskop 2. zaznacz tego sima, kliknij z przytrzymanym shiftem na teleskop i wybierz opcje "DEBUG - Get abducted". Sim po podejściu do teleskopu zostaje porwany (UWAGA! Nie sprawdzałem na simkach. Sim zawsze wracał w ciąży, a nie wiem jaka wróci simka) sposob II - wieloopcjowy nagrobek 2. kliknij z przytrzymanym shiftem na sima, wybierz więcej, potem spawn, a następnie opcję "tombstone of L and D", powinien się pokazać nagrobek 3. kliknij na niego(bez shifta!) i przeglądaj aż znajdziesz "make me alien pregnant" i wybierz tą opcję. I już słychać melodyjkę, co oznacza, chyba każdy wie. A jak chcesz bez kodów, to musisz mieć bardzo dużo cierpliwości, mi kosmici porwali sima bez oszustw po ok. 45 dniach. P.S. a czy porwą, to CHYBA nie ma znaczenia. Jak coś źle napisałem to przepraszam, nie chcę celowo wprowadzać w błąd. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jeśli nie masz wystarczająco dużo cierpliwości i nie chcesz stosować żadnych oszustw ani kodów, to się nie da. Wejdź na mój temat http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13715 i tam sobie poszukaj.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|