![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć!
Mam do was prośbę: czy nie wiecie gdzie mogłabym znaleźć warkocz Lary Croft (oczywiście dla simek ![]() ![]() lub ewentualnie tak: ![]() Byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek warkocze ![]() P.S. Aha, zapomniałam. Jakbyście byli tak łaskawi, to proszę jeszcze o rzeczy do The Sims 2 związane z Larą C., tj. ubrania, meble, domy itd. Z góry dzięki!!! ![]() Ostatnio edytowane przez Marta 13 : 04.03.2005 - 14:02 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kiedyś na http://www.chicchica.net/ był skin Angeliny za darmo (Ale chyba bez warkocza) ale teraz nie mogę znaleźć... Może kiedyś odnowią tę stronę bo ją ubóstwiałam
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Niestety nie znalazłam warkocza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Oj, wieeelkie wam za to dzięki!!! :bow:
Jeślibyście znaleźli coś, jeszcze do TS2 zwięzanego z Larą C., to bardzo was proszę: DAJCIE MIE ZNAĆ!!! ![]() Jestem fanką Lary i ostatnio wpadłam na pomysł, żeby stworzyć ją w TS2. Aha, mam jeszcze jedno pytanko: czy (a jeśli tak, to JAK?) można samemu robić ZUPEŁNIE NOWE fryzury, ubrania itp. do TS2??? Próbowałam zrobić ten warkocz w body shopie, ale mi nie wyszło :\ . Pozdrawiam! P.S. Ebo, ten skin jest naprawdę super! Twarz co prawda nie jest podobna, ale ubranie normalnie jak prosto z Tomb Raider'a ![]() Ostatnio edytowane przez Marta 13 : 05.03.2005 - 08:19 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie myślicie, że was wykorzystuję, ale ja szukam, szukam, szukam... i znaleźć nic nie mogę! Bo mam jeszcze taką malutką prośbę... :blush: Czy moglibyście pomóc mi znaleźć skin tego oto gościa:
![]() Zwie się Kurtis Trent. Występuje W Tomb Raider: The Angel Of Darkness (szósta i jak narazie ostatnia część TR) Będe wam naprawdę dozgonnie wdzięczna :blush: !!! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wejdź na http://thesims2.com i w wyszukiwarkę simów, i wpisz Kurtis Trent :-) Nasza forumowa Aquila dała tam skin, bo był bohaterem jej FS :-)
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Myszka 99, weszłam na stronkę, wpisałam Kurtis Trent- nic. Wpisałam Kurtis- pojawiło mi się tylko to:
![]() Ten sim jest z polski, ale nie od Aquili :\ |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
jak bylam moze 2 tyg temu to bylo... popros jej na PM .
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ok, MYSZKA.
![]() Na www.thesims2.com znalazłam jeszcze 2 lary i Angelinę, ale żadna NIE MA WARKOCZA!!! :1smutny: Ostatnio edytowane przez Marta 13 : 05.03.2005 - 12:54 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ehh ja sama szukałam tego warkocza - nigdzie nie ma..
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|