![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
To nie jest problem. Gdy sim umiera te opcje są i u mnie nieaktywne. Kiedyś też myślałam, że to problem i zresetowałam komputer a później okazało że sie wygłupiłam. Po umarciu sima opcje znów są aktywne tylko trzeba poczekać.
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ale właśnie jak on umrze dalej są nie aktywne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Masz zainstalowany najnowszy patch do gry?
Nie pomaga w każdym tego typu przypadku, ale zauważyłem że u mnie zapis gry blokuje się ostatnio jakby rzadziej :wacko: Jest (był?) na MTS2 hack który rozwiązywał tego typu problem po użyciu kostki "Mishuno" (tej zmodowanej) i Insimenatora. Nie znalazłem, bo stare linki mi nie działają (zmienili trochę podział forum i coś się rozjechało) ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Poczekam tydzień wyjdzie the sims 2 na studiach może będzie tam łatka która naprawi ten błąd . Pisało że ma być taka która porawi wszystkie błędy
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mi też się tak kiedyś zrobiło jak dziecko zabrała opieka społeczna. Nacisnęłam przycisk taki na klawiaturze taka jakby horagiewka oznaczająca znaczek windowsa. Gra się znimimalizowała i na pasku kilknełam na tą simsów ikonkę i wzięłam drugim przyciskiem myszki na zamknij. Znów otworzyłam grę i pojawiło się okienko czy chcesz zakończyć grę czy cosik takiego i kilknęłam na tak. Potem weszłam znów do gry i przeprowadziłam rodzinkę. Po sciągnięciu łatki już więcej razy mi się tak nie zobiło
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|