|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
na stronie mod the sims 2 sa super wzory basenów tzn kolory ale nie wchodza zrobilam wszystko tak jak w pisze w txs i nic moze tez trzeba do nich mesh ale niewiem skad je wziasc prosze pomórzcie to samo tyczy sie jakuzi szczegulnie zalerzy mi na tej w podlodze dzieki
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dzieki ale to troche duzo bawienia na stronie o której wczesniej pisalam sa gotowe wzory czy nic nieda sie z tym zrobic?
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]()
35C4R00N to nie chodzi o to... myślę, że dymkowi chodzi o te baseny, które są już gotowe... istotnie... znajdują się one na MTS2 są one pod tym adresem:
http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=44917 Dymek powinieneś czytać uważniej txt znajdujące się w pliku jest tam napisane: Cytat:
powinieneś zrobić back up plików w oddzielnym, nowym folderze. Czyli po prostu kopiujesz pliki z danego folderu i zapisujesz w innym folderze. W razie problemów będzisz mógł to cofnąć. masz wejść do mojego komputera do folderu: C: \ Program Files \EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\Catalog\Scripts jeżeli zainstalowałeś grę gdzie indziej to zmień, ale musisz dotrzeć do tych folderówEA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\Catalog\Scripts teraz zrób back up plików znajdujących się w tym folderze potem weż pliki deckfoundations.txt i walls.txt które są ściągnięte i nadpisz je w folderze scripts. kliknij tak/yes gdy włączysz grę powinieneś znaleźć te baseny w tym samym miejszcu co stary basen. A tak ode mnie będą tam wszystkie baseny... te ściągnięte i ten stary... mam nadzieję, że wszystko zrozumiałeś??? pozdrawiam madziaaaaaaa Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 05.03.2005 - 23:51 |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dobrze mówisz, metoda działa ![]() ... trzeba bedzie dodac do poradnika ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
jakie jaccuzi??? Podaj adres na PM'a, bo już nie mam siy szukać na MTS2... pozdrawiam
madziaaaaaaa po dostaniu PM'a sama przetestuję sposób instalacji i dopiero wtedy wszystkim opublikuję... pozdrawiam raz jeszcze |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
mts2 obiekt recolorus- plumbing-3 pozycja love tub itd. i 9 pozycja hot tub mam nadzieje ze znajdziejsz jeszcze raz bardzo dziekuje ze mi pomagasz pa
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|