Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.03.2005, 14:26   #1
SimsManka
Guest

Sad Co to znaczy??

Moja simka ma 3,5 gwiazdki (dostępny wybieg dla modelek) i ostatnio przeglądam kolorowe czasopismo i patrzę KTO JEST NA TOPIE(?) A tam na bodajże 8 miejscu przy GRACZ jest napisane Angela Horse czyli moja simka! Czy to znaczy, że za niedługo mogę dostac nagrodę?? Jeśli tak to jaką (SIMMY etc).

I jeszcze jedna rzecz. Jeśli pisze przy sławnych przyjaciołach (w zakładce praca) potrzeba 11 to znaczy, że muszę mieć 11 przyjaciół czy (na ile moi przyjaciele są sławni) 11,0??

Przychodzi do mnie fanatyk. Podejrzewałąm, że to któyś z fanów zmieni się w niego a tu się okazuje, że to zupełnie obcy facet. Na ile Lena pomaga?? Bo jak się na nią kliknie to jest PRZEGOŃ FATYCZNEGO WIELBICIELA czy jakos tak. Czy Lena przegoni go na zawsze czy tylko na krótką metę??

Z góry dzieki.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.03.2005, 15:20   #2
koma
Guest

Domyślnie

No więc problem namber łan:
To normalne, że Twoja simka jest w gazecie na liście "Kto jest na topie". Nagrodę możesz dostać jeśli np. będziesz dużo uzywać hmm... powiedzmy wybiegu.

Problem namber tu:
Liczona jest sława przyjaciół, czyli potrzebujesz np. dwóch 5-cio gwiazdkowych przyjaciół i jednego 1-gwiazkowego.

Problem namber fri:
Przegania go na którką metę, fanatyk zaraz wróci. Nie ma tak łatwo.
Pozdrawiam.

stare 14.03.2005, 12:48   #3
Angeo
Guest

Domyślnie

Odpowiedzi już znasz więc nie będe też pisać tego samego ale nie trzeba mieć abry aby stać się szybciej gwiazdą jeśli chcesz możesz ściągnąć z tąd obraz:
http://members.lycos.co.uk/shaklin/index.php
Downloads>::.Verschiedenes.:: (str 2) Obraz z tą simką i gwiazdką kilkasz na "be a star" od rauz jesteś gwiazdą później tylko poznawaj przyjaciół i to co trza Szybko otrzymasz nagrody.

stare 14.03.2005, 15:34   #4
Cocaine
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Adziczka
Odpowiedzi już znasz więc nie będe też pisać tego samego ale nie trzeba mieć abry aby stać się szybciej gwiazdą jeśli chcesz możesz ściągnąć z tąd obraz:
Downloads>::.Verschiedenes.:: (str 2) Obraz z tą simką i gwiazdką kilkasz na "be a star" od rauz jesteś gwiazdą później tylko poznawaj przyjaciół i to co trza Szybko otrzymasz nagrody.

I jeszcze Ci się gwiazdka kręci nad głową

stare 14.03.2005, 15:54   #5
SimsManka
Guest

ThumbsUp

Bardzo dziekuje wszystkim!A dla Adziczki specjalne podziekowania za ten obraz.

stare 14.03.2005, 19:05   #6
Angeo
Guest

Grin

A gdybym zapomniała ten obraz daje humor na maksa i umiejetnosci A i nie ma za co

stare 30.05.2005, 12:46   #7
gruszka.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Selene`
A co do tego obrazu to on jest pewny nie jest zawirusowany czy cuś? Ktoś go ściągał? Przepraszam ze sie pytam ale chce miec ten obraz ale dodatki żadko sciągam dodatki i jestem niepewna...

stare 31.05.2005, 12:46   #8
she
Guest

Domyślnie

Ja ściągałam.
I nie mam wirusów ; P

stare 31.05.2005, 14:10   #9
gruszka.
Guest

Domyślnie

Pisze ze nie moze pobrac pliku! NIestety!!!

Ostatnio edytowane przez Gruszka : 31.05.2005 - 14:12

stare 08.06.2005, 12:01   #10
AmElCiA:)
Guest

Post Pomocy !

Siemanko wszystkim. Mam problemik...Bo zainstalowałam sobie najpierw simsy Abrakadabre a potem Gwiaze i jak chcę włączyc simsy to mi sie wyswietla to :
A newer version of the Sims has been detected on this machine.Please re-install the latest version Pomocy...co to znaczy i co mam zrobic :\ ;( ;( ;(

Ostatnio edytowane przez AmElCiA:) : 08.06.2005 - 12:05

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania