![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
na pewno byl juz taki temat ale niestety nie moge znalesc
![]() otoz w lustrach moich simow brak jest odbić-mam tylko błękitnawe tło (jakby woda). I niestety nie pomaga zmiana w opcjach gry wlaczajaca refleksy swiatla-gdy ją włączam (podkreslam: włączam!) lustro staje sie czarne ! mam kare grafiki GeForce 3 Titanium 128 MB, wychodzi na to, ze gdy opcje odbic mam wyłączoną jest lepiej bo przynajmniej lustro nie jest czarne, a niebieskie ![]() poradzcie moze co z tym zrobic. bardzo prosze. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podczas gry w simsy wchodzisz w ustawienia grafiki i tam wlaczasz odbcicia swiatla - wtedy bedziesz mial odbicie w lustrze
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A do tematu, to spróbuj ściągnąć nowsze sterowniki do karty ze strony producenta. Odrazu mówię, że się na tym nie znam, ale było już wiele podobnych przypadków i taki zabieg pomagał ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
aby uproscic to co zagmatwalem
![]() sterowniki do karty mam chyba najnowsze, bo na stronie producenta nie widze nic do mojej grafiki. oj nie wiem co mam zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a ja wam poiwem ludzie ze mam to wlaczone i dupa nie mam odbic.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
grac się da, oczywiscie że tak, ale jaka wkurzająca jest świadomość, że powinno być tak slicznie z odbiciem w lustrze, a tu wszystko niebieskie albo czarne.
![]() wgrac starsze drivery bedzie chyba raczej trudno... w ogole na stronie nvidia nie widze sterownikow do mojej grafiki ![]() moze ktos ma taka karte jak ja (GeForce3Titanium 128M ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mam ten sam problem. Pomaga zmniejszenie rozdzielczości do 1024x768.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|