![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam procesor AMD Duron 1600 MHz, XP z Service Packiem 2 Professional, DirectX 9.0c, GeForce FX 5200 (128 mb) i 512 MB (DDR SDRAM). Ustawioną mam rozdzielczość 1024x768 (bo taka miałem przy instalacji gry, gdy ją zmieniam to wyłącza się TS 2 :/ ). Nawet, gdy wchodzę na jakąkolwiek okolice to gra się ze mną żegna :lol: Eksperymentowałem z przydzielniem większej pamięci wirtualnej (plików stronnicowania), ale to i tak nic nie dało
![]() ![]() Czy naprawdę nikt nie może/nie potrafi mi pomóc? ![]() Ostatnio edytowane przez rainne : 20.03.2005 - 19:57 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
hm... mi sie gra wylaczala jak posciagalam dodatki (gupie gowna z netu)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam identyczne paramety i gra chodzi troche wolniej bo mam mase dodatków. spróbuj zmniejszyci rozdzielczosci ekranu.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jeżeli instalowałaś dodatki z neta to wywal je
przeinstaluj grę zmień stery do karty graficznej |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Przeinstalowałem system i mam tylko z 1 Service Packiem i gra nadal się wyłączała (bez żadnych dodatków). Wyciągnąłem jedną z pamięci RAM(mam 2 x 256) i teraz gra działa :lol: Zrobiłem tak, gdyż kiedyś nie miałem tej jednej kości RAM'u i gra działała. Ta, na której działała była Noname
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie u mnie nie ma żadnych problemów
![]() ![]() edit./ Obowiązkowo zmniejszyłem rozdzielczość, tak dla pewności (na 800x600) ![]() Ostatnio edytowane przez Aniołek :D:D:D : 25.03.2005 - 19:58 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja mam taki sam problem otóż:
(orginalne simsy) Parametry komputera: -AMD Athlon 64 3000+ -2,00 GHz -512 MB RAM -Windows XP z Service Pack 1 -DirectX 9.0c -karta graf.:ATI Radeon 9250+ najnowszy sterownik Nie ściągałam żądnych dodatkow... powiedzcie mi jesli gra wylacza sie w niektorych momentach, wtedy kiedy ma na to ochote ![]() POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
~>THE SIMS FOTOSTORY<~ | Justa | The Sims Fotostory | 233 | 15.08.2004 02:32 |