![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam..
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ufo może porwać w każdej okolicy, a nie jak napisałeś, tylko w Dziwnowie.
simowie muszą patrzeć przez teleskop (najlepiej ten drożyszy) pomiędzy 21 a 2 (podobno wtedy są największe szanse na porwanie) i mieć rozwiniętą logikę (co też ma zwiększać szansę na porwanie). i czekać. porwanie to kwestia szczęścia. |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przyda się także zainteresowanie sima kosmitami. A jak nie chce Ci się czekać, to jest mała sztuczka. Wystarczy wpisac kod: boolProp testingCheatsEnabled true, kliknąć wraz z shiftem na teleskop i wybrać tą opcję u góry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No dobra... Probowalem tak zrobic jak mi radziliscie.. Podciagnąłem zainteresowania idt. logika na full.. Nawet wybudowalem wierze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Kobiety tez porywają. Co do tej chmurki, to normalne, tak jak np. w Miłowie, że " Don chce wycałować gorąco Dinę" ( czy coś w tym stylu ;) ) No coz, tworcy zrobili tak, że gdy Waldemar popatrzy przez teleskop na 100% go porwą.
A jeśli nie chce ci się już czekać na to, aż cię porwą wpisz kod boolProp testingcheatsenabled true, wciśnij shift i wybierz na teleskopie opcję "DEBUG - GET A..." :P Ostatnio edytowane przez Amarae : 19.04.2005 - 17:08 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się że to jest po prostu los. Mi już parę razy porwało UFO simów z Miłowa i nie było żadnej chmurki, po prostu w nocy dość długo patrzyli przez teleskop (nie miałam nawet żadnej wieży wybudowanej tylko zwyczajnie teleskop stał w ogródku)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Na ModTheSims2 jest tez specjalny "porywajacy" (
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
no macie racje.. latwiej wpisac kod, ale jakos taki mam charakter ze nie kreci mnie wpisywanie kodow a wpisuje jak juz rzeczywiscie nie ma innego wyjscia. No wiec bede sie musial trochu pomeczyc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|