![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
1) No więc tak czytałam recenzję do the sims 2 w jakiejś gazecie i tam był obrazek że sim gra na komputerze w gre need for speed a u mnie sim może pograc tylko w jakiś rajd śnieżny SSX3 ? Jakie wasze simy mają gierki na kompie??
2) Gdy wpisuję do okienka na kody Moveobjects on i "sprzedaje" sima to w grze ts 1 mogłam go "odkupić" ![]() 3) Tak samo jest jak chcę sprzedać śmieci. Moge je coprawda przenieść np. na stół czy gdzieś, ale nie moge "sprzedać" (oczywiście bo wpisaniu kodu Moveobjects on) ![]() Z góry thx za odpowiedzi ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Gry które mój sim ma to SSX , Sims City 4 , The Urbz i The Sims Boustin Out a nie wiem skąd tam Needforsppeed
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. nie ma innego sposobu. 3. u mnie sprzedawanie śmieci (lub brudnych naczyń, starej gazety) działa normalnie. chociaż ja kod wpisuję tak "moveObjects on", ale to pewnie nie ma znaczenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
nom dzięki rainne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie da rady inaczej "odkupic" sima, ale po co go sprzedawac?? Wystarczy wpisac kod" "boolprop testingcheatsenabled true" kliknac na skrzynke z wcisnietym klawiszem shift i wybrac "make all happy" A tu masz caly poradnik do tego kodu: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657 Ostatnio edytowane przez mynia142 : 24.04.2005 - 10:41 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
thx przyda się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a teraz kolejna dawka pytań - ts 2 mam od nie dawna więc mam ich troszkę sporo - daje tu te na które nie moge nigdzie znaleść odpowiedzić, a mianowicie: 4) kopijuje plik z sim city jakieśtam plac .sc4 no i wklejam go tam gdzie trzeba ale po zrobieniu z niego okolicy to dostępna jest tylko część tego placu który zrobiłam - czy da się zrobić żeby było go więcej ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez simoleonka : 24.04.2005 - 17:30 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|