![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
"Miłości nie da się ukryć..."
To jest Katarzyna Milowicz jest to bardzo bogatą osobą, z resztą widać to po Niej. Ma wielki dom z dwoma tarasami i wielkim ogródkiem. Nie ma męża jest starą panną ,choć aż taka stara nie jest ma 25 lat. ![]() To jest jej służąca - Dorota Oracka jets to bardzo miła kobietą opiekowała się Kasią od maleńkiego- Gdy jej ostatnia rodzina umierała tzn. Matka ![]() Ten przystojniak to Michał Walczycki Jest to biznesmen który jest najlepszym przyjacielem Kasi i odwrotnie... ![]() Odc. 1 - Zaległy smutek ![]() - Dorota! Widziałaś moją sukienkę?- Krzyczała Kaśka - Tak, ale którą?- Zapytała kobieta - No tą czarną z białą górą!- mówiła -zaraz się spóźnie! - Ach ta! Ona leży w łazience! - Powiedziała Gdy Kaśka wyszła Dorota odetchnęła z ulgą " Dobrze, że pojechała" - pomyślała "Czasami potrafi nieźle zaleźć za skórę! Dobra ide posprzątać!" Kobieta poszła do łaźenki i znalazła...Jakiś notes wyglądał jak kajet Kaśki " O nie zabrała swojego zeszytu?! Lepiej nie będe zaglądać..." Dorota posprzątała w łazience i poszła do kuchni i tam również posprzątała poszła do kolejnych pomieszczeń i wykonała tą samą czynność co w kuchni i łazience Minęło pare godzin i Kasia wróciła do domu. - Cześć! Słuchaj ja zaraz wyjeżdżam przyjechałam tylko na chwile...- nadawała jak Hanka Bielicka - Nałożyć Ci obiad?- Przerwała jej Dorota - Nie dzięki Dora - lubiła ją tak nazywać- Zjem w restauracji w doborowym towarzystwie...- uśmiechnęła się i poszła do samochodu ![]() -Wystarczy,że przyjdzie na 5 minut już w całym domu słychać jej narzekanie- wzdychała Dora Gdy była godzina 17.00 zadzwonił telefon Dora odebrała - Słuchaj Dora nie wróce na noc...bo...bo...musze załatwić pare spraw..- mówił głos w słuchawce... - Dobrze... Pa- odparła zmarnowanym głosem i odłożyła słuchawke... " Czemu ona nie wróci do domu na noc będzie się gdzieś włuczyła... Z nią gorzej niż z dzieckiem"- myślała kobieta... ![]() - Gdzie będzie nocowała Kaśka? - Co się wydaży? - I dlaczego nie wróciła na noc? To wszystko w następnym odcinku pt. "-A co powiesz na...?" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sorry że krótki odcinek i za małą ilość zdjęć...Mam nadzieje że te fotostory się wam spodobają |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Nie chce się odpalić!!!!! | Natasza | The Sims 1: Rozszerzenia | 14 | 31.10.2004 20:44 |