![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
może masz za słabego kompa? bo to że spełnia minimalne lub troche wyżej nie znaczy że będzie działało super płynnie...
podaj swój sprzęt...bo to zapewne jego wina... u mnie tez się czaaasem mocno zawiesi a mam: ati radeon 9200se 128 mb celeron 2.80 ghz 512 mb ram... i nic na to nie poradze jedynie moge dokupić ramu tak aby miec 1 giga..wtedy to by się za żadne skarby nie powiesił... |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Procesro Intel Celeron 4a 2400 MHz
pamiec 256 MB , Windows 98 , karte graficzna nidia geforce4 Mx 440 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Hmmm.... Celerony z procesorów są cienkie. Niby ma dużo MHz, ale co z tego jak Celeronom to niewiele daje. Zupełnie inaczej by było gdybyś miała Pentium, nawet takie które a mniej MHz. Pamięci RAM troche za malo. Przydaloby sie 512. A karta graficzna lepiej nie mówić ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dziekuje, sprobuje zrobic tak ja mowisz.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Sprobowalam wylaczylam prawie wszystki opcje, i wszystkie programy dzialajace w tle. Wirusa tez nie ma. Ale i tak sie wiesza
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
masz poprostu za mało ramu....ta gra duzo go zżera... musisz dokupić o ile jesteś w stanie...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
nie zgadzam sie ja mam naprawde dobry komputer bo nowy ( procesor pentium i cala reszta cacy ) a mimo to tez sie czasem wiesza :\ nie jest to dla mnie az tak straszne jezeli wczesniej zrobie save'a ale niestety czasem zdarza mi sie zapomniec... moja rada: rob save'a co 10-15 minut
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
~>THE SIMS FOTOSTORY<~ | Justa | The Sims Fotostory | 233 | 15.08.2004 02:32 |