![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
...wyjątkowo ochydnych skinów i objektów. Albo kilka strasznych żeczy jak np skiny duchów lub straszne domy. Prosze pomużcie. Chciałbym tagże kilka różnych utwymujących w klimacie obiektów do łazienki sypialni ogrodu i wszystkiego. Za wszelkie odpowiedzi i podane strony z góry dziękuje.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Po pierwsze : piszemy rzeczy a nie żeczy
Po drugie : piszemy pomóżcie a nie pomużcie Po trzecie : piszemy także a nie tagże Po czwarte : nie utwymujących tylko chyba raczej utrzymujących Po piąte : piszemy ohydnych a nie ochydnych ( ale czy napewno to nie jestem pewny , choć sprawdzałem w słowniku ) Ehhh............ Obrzydliwe albo ohydne skiny masz na strange sims (nie wiem jaka to nazwa ale coś takiego) |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
michalks, a po szóste: PODAJEMY ADRES STRONY!!!
a co do Macia cośtam: WYSZUKIWARKA jest na pasku pod : Witaj, Macio13m5 Ostatnia wizyta: Prywatne wiadomości: Nie przeczytanych: , wszystkich: . Jest tam takie coś jak SZUKAJ. Klikasz i dajesz na zaawansowane wyszukiwanie. Wpisujesz słowo kluczowe np. ohydne skiny, straszne skiny itp i wybierasz podforum, np. The Sims 2 Musze to Mieć albo całe forum (nie polecam przy szukaniu dodatków). |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zapomniałeś dodać o "objektach" powinno być "obiektach" ![]() ![]() ![]() A co do stronek to do odczego jest wyszukiwarka? http://www.forum.thesims.pl/showthre...traszne+rzeczy - np. tutaj jest podanych kupe stron... |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
dzieki *fergie* przynajmniej ty jestes mila.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|