![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Od niedawna, mam taki problem. Poznikały mi wszystkie ikonki pracy, wspomnień, wydziałów, rzeczy w książce tel.(jak ikonka uczelni czy radiowozu) itp.. Zamiast nich są puste miejsca lub białe kwadraty. Nie mam nic ściągniętego, dzieje się tak dopiero od DZIŚ! Jednak bardzo mnie to irytuje, bo np. gdy nastolatek ma pracę to nie mogę zobaczyć ile mu potrzeba przyjaciół, umiejętności itp.
Oto fotka tego problemu: http://simowie.dlf.interia.pl/a.bmp Jakby co mam kartę graficzną ATI Radeon 9200, wersja sterownika to chyba 6.14.10.6387 (jak podaje komp), Windows XP, Pentium 4 2,40GHz, 256MB RAM. P.S. W żadnym innym temacie nie znalazłem odpowiedzi jak sobie z tym poradzić. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do meritum to miałem podobny problem. Powstał on jak zminimalizowałem simy by zobaczyć co się dzieje na tym forum. Po powrocie do gry strasznie wolno wszystko chodziło, komputer coś starsznie męczył twardziela. Wyszedłem z gry a po ponownym wejściu nie było już tych ikonek. Nikt mi nie umiał udzielić pomocy więc zainstalowałem simy jeszcze raz i wszystko jest ok. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki, już jest wszystko OK!
Pozdrawiam P.S. Temat do zamknięcia |
![]() |
![]() |
#4 |