Problem z instalacją, nie moze skopiować pliku...
Mam orginalne TS2 i dodatek Na Studiach (również orginalny) Gre zainstalowałem jakieś 2 miesiące temu i troszkę w nią grałem, poźniej pożyczyłem ją koleżance. Podczas pobytu gry u znajomej sformatowałem dysk i kupiłem jeszcze TS2 na studiach. Gdy udało mi się wymusić oddanie płyty okazało się, że podczas instalacji "wystapił błąd przy kopiowaniu pliku (....)" Ten plik wchodzi w skład skompresowanego archiwum commpressed.zip. Dzieję się to na 17% instalacji, próbowałem już wszystkiego. Nawet ponownie formatowałem dysk, ale nic tym nie zdziałałem. Na 100% jest uszkodzony, bo na oficjalnej, angielskiej stronie thesims 2, przeczytałem, że w razie problemów należy skopiować zawartość płyty na dysk twardy, a u mnie właśnie ten plik nie chce się przekopiować. Archiwum to zawiera 570mb, dlatego nie jest łatwo go przesłać. Czy ma informacje gdzie znajdę ten plik w internecie? Na emule i kazaa szukałem, ale trzebą ściągnąć całą grę, co mi się nie uśmiecha. Może jest jakiś inny, łatwiejszy sposób na naprawieniu tego błędu, narazie nie pozostaje mi nic innego jak grać w the sims 1 abrakadabra, które mnie już nudzą... Z góry dzięki, za jakąkolwiek pomoc ;(
|