![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam problem z TS Gwiazda !!
Więc to jest taki problem ze : Kolega mój dał mi płytę z grą TS Gwiazda i były tam dwie płyty ( jak ma być ) , Pierwsza płyra była staranie przegrana a druga nie :\ Niewiedziałem otym na początku ale teraz wiem . No i instalowałem , wszystko szło dobrze . Poprośiło o drugą płyte i włożyłem ją i pisało że płyta jest nieprawidłowa . Mój brat sprubował ją zainstalować ale nie ! Pisało że wykryło inną wersje instalacyjną i prośiło o the sims zwierzaki a ja miałem je oczywyście ![]() Proszę więc o pomoc !! :1smutny: :1smutny: Prosze pomuście biednemu z TS Gwiazda :1smutny: :1smutny: |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witaj @Alex99 !
Nie przesadzaj, Twój problem jest całkowicie inny od problemu w tym wątku, dlatego też oddzieliłem te dwa wątki i dla tego utworzyłem osobny. Rozumiem, że jesteś zdenerwowany, ale z Twojej wypowiedzi chyba nic nie zrozumiałem. Jeżeli chcesz od kogoś uzyskać pomoc, to napisz wszystko spokojnie, zrozumiale, zgodnie z zasadami interpunkcji. Nie wiem czy zrozumiałem coś z tego "masła maślanego"... Sprawdź, czy "tak" było :
Twoim problemem jest to, jak odinstalować niedziałające TheSims Gwiazda, które tak naprawdę nie są zainstalowane i jak je zainstalować, aby działały (po usunięciu tych niedziałających). Jeżeli wszystko się zgadza, to z góry mówię, że ponowna instalacja systemu operacyjnego jest NIEKONIECZNA i nie waż się tego robić ! Napisz tylko czy dobrze zrozumiałem Twoją "wypowiedź", to rozpoczniemy usuwanie problemu. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak zrozumiałeś !! Yes ! Ja !!
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No to całe szczęście, rozpoczynamy usuwanie problemu.
Po tym procesie wszystko powinno działać poprawnie. Jeżeli czegoś nie zrozumiałeś, coś "nie tak" wychodzi, to pytaj. ![]() Tutaj masz linka do ściągnięcia SimErasera, którym usuniesz starą, niedziałającą grę TheSims. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
DziĘki !!!!!!!! Kocham CiĘ !!!!!! Mam The Sims Gwiazda !!!! NareŚcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|