![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Czy z tej strony to da sie dodatki sciągnąc?Bo prubowałam , nawet sie zarejestrowałam i nic nie mogę nadal sciągnąc,a jest na niej fajna klatka z chomikiem.
http://www.sims2.thesimsresource.com |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Z tego co pamietam to tsr jest płatne.Czasami niektóre meble "przechodza" do darmowych...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc tak:
1.Logujesz się ![]() 2.Wchodzisz tu: http://www.sims2.thesimsresource.com...ts2objects.php 3.Na boku jest taki pasek(?) i klikasz na All free 4.Pojawią się obiekty darmowe ![]() 5.Co jakiś czas obiekty się zmieniają ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tak dokładnie to darmowe zmieniają się w sobotę, niedzielę i środę, a chomik jest nowy więc będzie dostępny za free za miesiąc, półtora.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dZIĘKUJE WAM BARDZO!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja tekże nie wiedziałam jak .Tez dzięx . Tylko mam pytanie . Gdzie sie loguje ( nie rejestruje :p Tylko loguje
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hahahah
![]() Koło "Register for free" tam u góry,tuż pod Quickfind,po prawej od logo The Sime Resource,sa 2 białe pola.1 to nick a 2 to hasło ;p |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie chcę siać propagandy, ale z tego co wyczytałam na jednej niemieckiej stronce (przy pomocy słownika).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę szybkiego ściągania bo mi się zawsze co kilka stron wiesza. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Szkoda ze nie cały,ale zawsze lepsze cos niz nic
![]() Bede musiał sie tam zarejestrowac zeby posciagac jakies ciekawe obiekty.No nic dzieki za informacje.Hehe |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|