![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się , że twój komputer spełnia wymagania gry
Przeczytaj jeszcze przyklejony temat na temat - co trzeba mieć w komputerze aby chodziła gra The Sims 2 - http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=15007 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no nie zainstalowałem grę. Filmik startowy chodził nawet szybko. jak zacząłem budować trochę zacinało, ale jak zaczynam zyć to zacina mocno a co chwilę nawet obraz zastyga na kilkanaśnie sekund ;( ;( ;( ;( gra się b. b. ciężko.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Przeczytałam dzisiaj , że na twoim sprzęcie gra bedzie
chodziła skokowo więc , no cóż w takim wypadku to mało da się zrobić , wymiana części , bądź zakup nowego komputera niestety. Oto dokładny opis działania gry - The sims 2 na zestawach testowych: Pentium III 660, 128 MB , TNT2 - niegrywalne ADM Duron 800, 256 , Ge Force2 MX 200 - skokowe ADM Athlon 900, 256, GeForce2 GTS - skokowe ADM Athlon 1700,256, GeForce 4 MX 440-chwilami skokowe Pentium 4,3 GHz, 1 GB, ATI Radeon 9800-płynne |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jest jeszcze jedno wyjście - usuń wszystkie inne gry, śmiecie, zdefregmentuj kompa - jak by był zupełnie nowy, zainstaluj TS2 i sprawdż. Jezeli to nie pomoze..radze zainwestowac w nowy dysk.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A jaką masz wersję Directa ?
Jeśli masz starą to zainstaluj nowszą wersję. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No tak...ja mialam wersje 8.0 chyba i chodzila tak beznadziejnie ze przy wczytywaniu juz odinstalowalam ale przeciez bylo na plycie i ta najnowasza wiec
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
no ja mam takiego directa jaki był na płycie do the sims 2. a gdzie mogę ściągnąć najnowszą wersję directa??
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Z oficjalnej strony nvidia.com
![]() A ja na twoim miejscu wymieniłabym kartę graficzną - również miałam TNT, ale były problemy. Teraz mam Geforce 500 i działało jak ta lala dopóki wirus się nie pojawił. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A jeśli instalowałeś z płyty z The sims 2 to masz najnowszego DX. Sprawdz jeszcze w Windows poleceniem "dxdiag" czy masz DirectX 9.0c |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Czy jest taki kod??? | Kamcia | The Sims 1: Rozszerzenia | 10 | 07.01.2005 20:20 |
CZy Abrakadabra jest naprawdę abra? | Gumka | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 17 | 22.12.2003 14:07 |