![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Poszukuje pomalowanych paznokci dla nastolatek i doroslych simek... jak nic sie nie znajdzie to chociarz jakis lakier do paznokci do postawienia tylko taki zeby simki mogly sobie pomalowac no moze jaszcze by sie przydalo zeby wybierac wzor jak ma pomalowac
![]() mam nadzieje ze cos sie jednak znajdzie PS. Z gory dzieki i zajrzyjcie do mijego tematu "lodziarnia" ![]() Pozdrawiam... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
czegoś takiego chyba jeszcze nie ma... poszukaj na modthesims (wiem że były akcesoria łazienkowe do ozdoby tylko nie pamietam gdzie), tam będzie też suszarka, perfumy.. może lakier tez będzie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
W niektórych ciuchach są pomalowane paznokcie.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie ma chyba takiego czegoś. Jak już to do oglądania.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Co do paznokci to jak ściągnęlam niektóre ubrania, to wtedy jest taki efekt, że są one pomalowane. Ale tylko wtedy.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Sa takie ubrania i oto przykład w których paznokcie sa czerwone :]
http://modthesims2.com/showthread.ph...ighlight=heels Nie badzmy natarczywi ii poczekajmy na inne rozszerzenia gry...to dopiero 2 ma wjsc a niektórzy mysla ze to prawdziwe zycie ---' |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tu masz czarne i czerwone paznokcie (zdaje się że są w okularach): http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=67603
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ech rendal ja tu pedze z linkiem a ty byłas pierwsza.Hehehehe
No trzeba pogratulowac kreatorowi pomysłu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Pfu, pfu.
Jest to w skórach. |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak?Ja tego nie pobierałem...ale moim zdaniem trafiło to do złej kategorii.Pisza Glasses & Other Accessories a moim zdaniem powinno isc do Skins i powinno byc napisane "Skin with Nails"...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|