![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wrzucasz na serwer i potem:
[ img ] adres obrazka [ / img ] i to bez spacji wszedzie..... edit: ah i jak chcesz zrobic fote to wiesz jak nie? w grze 'print screen' i do painta kopiujesz ;d Ostatnio edytowane przez Gać : 09.09.2005 - 16:00 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
na tej stronce http://www.imageshack.us/index.php i jak juz umiescilas zdjecie to naciskasz host it (tylko zdjecie musi miec najwiecej zajmowac 1024 kb ja umieszczam zdjecia o rozmiarze 400x300) umieszczasz zdjecia a potem robisz nowy temat i naciszkasz to co pokazalam na rysunku
![]() skasuj to co jest w srodku czyli napis IMG lub czasami sie pokazuje \IMG potem kopiujesz adres przy ktorym jes napisane Hotlink for forums (1) i w klejasz do srodka czyli tu ![]() i to wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A mam pytanie co do tego . Podacie naj lepsze serwery ? Proszę !
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi sie ze ten najlepszy jest...tzn imageshack...pozniej serwer mozesz miec na lycosie i interi np ;d
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja lubie iageshack bo...
1.Nie sadzie ci transfer 2.Jest Prosty w obsłudze 3.Zdjecia "siedza" na nim w miare długo |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja też używam image. Bo tam zdjęcia sie zawsze wyswietlają. I jest najlepszy. A na interi to mi sie wogóle nie wyswietlają. interia jest do bani xP
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Image Shack jest najlepszy. Bez dwóch zdań
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
CO do interi - czeto jak ktos daje swoje foty to nie umie ich otworzyc,wogóle ten debilny transfer ^^
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|