Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.09.2005, 08:39   #1
Fayy
Guest

Wink Gra wraca do pulpitu...

Więc grałam sobie ostatnio w simy i przy każdym użyciu klawiatury gra wychodziła mi do pulpitu. A wcześniej tego nie robiła... Myślę dodatki, usuwam nadal nic. No to wirus, też nie. Tak więc odinstalowałam grę i zainstalowałam jeszcze raz, również źle... I teraz nie wiem co robić, jestem w przysłowiowej kropce. Najgorsze jest to że mogłam mieć TS2NŻ ale gra się zchrzaniła więc na razie się z nimi żegnam. Mówię od razu, żeby nie było: mam oryginalne The Sims 2 i TS2NS zainstalowane na oddzielnych dyskach, więc to również nie to. Nie wiem już całkowicie co zrobić, dlatego zakładam ten temat, no bo przecież wcześniej wszystko działało dobrze... A nie grałam w nie może z miesiąc...Mówię też że mój komputer spełnia wymagania gry ect. Przeszukałam również forum ale nic 'odpowiedniego' nie znalazłam. Liczę na Waszą pomoc...
Pozdrawiam i z góry dziękuje.
Fayy’essia.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.09.2005, 10:28   #2
DarkSwan
Guest

Domyślnie

Miałam kiedyś podobny problem: co chwile gra chowała mi się na pasek zadań. Odkryłam, że to przez włączony internet. Jeśli grasz w simsy miej włączone tylko simsy, żadnej muzyki, internetu etc.(chyba, że masz tak włączone, to wtedy naprawde nie wiem). Możesz też spróbować założyć sobie nowe konto użytkownika na swoim komputerze. Mi to parę razy pomogło
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.09.2005, 11:12   #3
Fayy
Guest

Domyślnie

Hmm... Ale ja przecież mam wszytsko wyłączone... A z kontem chyba spróbuję, w końcu tonący za wszystko się łapie chociaż wątpie żeby pomogło, bo usiłowałam już grac na taty koncie...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania