![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
niewiem co sie dzieje gram, gram z 5 min i nagle sie zawieszają simy i czas ale muzyka idzie i telewizor przczoły lataja tylko simy nic! więc wychodze z gry wchodze a oni dalej zawieszeni! ...wchodze do innej rodzinki gram 5 min i to samo! pomocy! co mam zrobic pomuszcie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Masz jakieś dodatki z internetu? Jeśli tak, to sprawdź, czy bez nich będzie ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja mialem podobnie tyle ze restart kompa, bez mojej pomocy.
Testowalem ubrania czy dzilaja poprawnie i wyszedlem z gry, ale zamiast pulitu Win XP to restart mi sie zrobil. Nie urzywaj dodatkow do ktorych nie ma w pliku Masha (o ile dodatek tego wymaga, bo wiekszosc na sieci sa zle zrobione), oraz sprawdzaj czy na stronie jest nazwa i z kad pobrac Mash do danego obiektu. Ubrania nalepiej sprawdzac w Warszatcie dolaczonym do gry i jesli zabaczysz ze zamiast ubrania masz stare ciuch to brakuje Masha, gdy mesha nie znajdziesz na sieci to WYRZUC TEN DODATEK, bo ci sie zacznie cos kopac w grze nawet system moze cos niestabilnie dzialac. Ja prubowalem takim sposobem: Ubranie bez mesha -->> export ubrania do edycji w np: Photoshopie (wychodzil poprawnie, lecz w Warsztacie nie bylo widac tekstur na postaci tych nowych) i kopiwalem tekstury do modelu innego w ktorym bym juz mesh porzebny do mojego ubrania. Potem import i cacy mamy to ubranie i textury tez widac. Wygladalo ze wszystko OK. Wlanczam gre i i jazda maly test... hmmm wszystko ok. wychdze z gry i to lipa zamiast pulpitu komp sie zrestartowal sam i w dodatku ostawienia gry w opcjach rafiki mi sie zresetowala jak ponownie wlaczylem gre. ![]() ![]() Wiec nie polecam podmiany pikow z obiektow ktore sa zle zrobione. Mam nadzieje ze rozumiecie moje wypiociny, bo sam testowalem i wiem co jest grane. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mam sporo dodatków z netu i moze zeczywiscie niemam jakichs Mash bo czasem sciągam ubrania i ich niema xP
potrwa troche sprawdzanie tego wszystkiego ale cusz.... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja też tak miałem bo dodałem nowy sprzęt (ramy) może to dlatego!! ale w doctor tweaker xp jest opcja żeby nie wyskakiwały takie okienka i żeby nie wyłanczały w takli sposób programu. Bo to o to chodzi że komputer myśli że coś zagraża utratą danych
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja ostatnio tworzylem ubranie, pobierajac tekstury z dwuch innych ubran, ktore mialy mash i chodzily poprawnie, chos mash sie w nich roznily troche.
Z pierwszego spudnice do projektu gdzie byly buty na szpilkach. Praca szla OK. Wszysyko ladnie dorobilem i zapisalem projekt tylko jak zaczelem tworzyc sima w grze to sie zawiesila. Czy moze byc taka przyczyna tego za moje nowe ubranie bylo w katalogu ../Save Sim, a mesh byl w ../Dawnload. ![]() Dziwne to troche ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Neo3DSMax : 23.09.2005 - 11:20 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
~>THE SIMS FOTOSTORY<~ | Justa | The Sims Fotostory | 233 | 15.08.2004 02:32 |