![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Niedawno ponownie zainstalowałam sobie Simsy 2 - już je wcześniej miałam, lecz straciłam po wgrywaniu nowego Windowsa i wtedy wszystko było ok.
Mój problem polega na tym, że w tych kwadracikach po lewej stronie ekranu, gdzie powinny znajdowac się podobizny Simów, są puste pola, tak samo jak na panelu danego Sima nie ma jego postaci ![]() To samo, jak włączam dom stworzonej rodziny - w czasie ładowania na ekranie, gdzie powinni się znajdować wszyscy członkowie danej rodziny (na tym niebieskim polu) też jest pusto. Dodam, że dzieje się tak tylko w stworzonych przeze mnie rodzinach, a także, jak np. urodzi się, czy zaadoptuje dziecko. Okropnie się tak gra ![]() Bardzo was proszę o jakąkolwiek pomoc. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=17019
post 1, punkt 2. mozliwe, ze to to. 2. mozliwe, ze to wina sterownikow do karty, zainstaluj nowsze. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no właśnie ja tak mam... ;/ zapraszam do mnie ... ja mam jeszcze gorzej bo późni9ej sie jakoś całe psuje... i wogole nie działa zacina sie .. ;/ i np jak każe simowi iść spać to do góry powinno sie pojawić okienko z łóżkiem a te pola też śa puste... ;/ Więc też szukam pomocy. Pozdrawiam i życzę żebyś szybko sobie mogła pograć dobrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
fasola nie rośnie!!! | tyska | The Sims 1: Rozszerzenia | 13 | 18.12.2004 19:48 |
Pamiątkowy regulamin | pushek | TheSims.pl - archiwum | 0 | 08.12.2003 13:13 |