![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jaką muszę mieć kartę graficzną, aby były dostępne wydarzenia specjlane (Filmiki np. przy pierwszym pocałunku)?Tylko żeby nie były zamazane (jak u mojej koleżanki) i żeby się nie przycinały. I jeszcze jedno ile muszę mieć pamięci RAM aby simsy chodziły płynnie? Bo ja mam 256mb RAM i sie gra przycina. A jeśli chodzi o filmiki to kartę graficzną mam Nvdia GeForce 4 MX. Mam nadzieję że mi pomożecie(?)
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Shift+ ctrl+c, wpisz boolProp chooseCameraSpecialEventEnabled true- twedy będziesz miał podgląd wydarzeń specjalnych. Mam tę samą kartę graficzną i wydarzenia nie są zamazane i nie przycinają się, z tym że mam o 512 MB pamięci więcej od Ciebie. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dokup pamięć RAM a gra przestanie się przyciać. Bo teraz masz wymagane minimum do działa gry, a zawsze lepiej jest mieć trochę więcej niż minimum, żeby się przyjemnie dało grać.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja mam 512 ram i gra chodzi płynnie. Wiesz moja koleżanka ma 128 razm i gra jej "chodzi" tylko, że ekhem...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
The Sims 2: Na Studiach - Masz pytanie - zadaj je tu | nossace | The Sims 2: Problemy z grą | 1176 | 24.12.2016 12:28 |