|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 25.00% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
0 | 0% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
3 | 75.00% |
Głosujących: 4. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto moje pierwsze fs na tym forum , przedstawiam wam "Tina Life"
Odc. 1 pt." Happy Birthday" 21.11.2005 -Idę do pracy , Tina opiekuj sie siostrą - powiedział tata -tato ja na dzisiaj mam plany , przeciez wiesz że Layla zorganizowała tą imprezę urodzinową ( wkońcu to moje urodziny nie? ![]() - To weż Angelę ze sobą - powiedział ![]() Tata wsiadł do samochodu i pojechał do pracy. Siostrzyczka spojrzała na mnie przymróżonymi oczami i z swoim durnym uśmieszkiem. - Co powinnam założyc ?? Może coś od ciebie pożycze - powiedziała -Czemu ona musi iść ze mną to koszmar - pomysłałam Niestety ale nie było innego wyjścia poszłam na przyjęcie z siostrą ;( Gdy przyszłysmy na miejsce... -Tina wreszcie e... co ona tu robi - Spytała Layla z wielkimi oczami -Musiała ze mną iść - odrzekłam Nagle na scenie pokazał się... Mim ![]() Bryan do niego podszedł , chwycił za włosy i ciagnoł go do wyjścia ( biedny mim darł się jak diabli) -Tina pokrój ten wielki tort! - krzyczeli wsyzscy POdeszłam do tortu a tu... ![]() ... Wyskoczył TANCERZ Po jego popisowym tańcu wszyscy zaczeliśmy tańczyć [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/4066/scrapbook52mv.jpg [/IMG] Po powrocie do domu ( z zaproszeniem Tancerza ![]() -Diabollo Pomidorro , gdzie wy ja tu czekałem z bufetem i ponczem a tu... NIC - powiedział bufetowy Zdiwiłam sie ogromnie że ktoś zamóił bufetowego. -Siostrzyczko wiesz .. no ja... zaprosiłam bufetowego żeby bufetował (słoidkie slownictwo xP ) - powiedziała siostra -Angela zamorduje cie!!b - krzyknełam i rzuciłam się na siostre Bufatowy i tańceż powstrzymywali mnie -spokój , spokój , SPOKÓJ - krzyczeli Uspokowiłam sie Tancerz zaczoł tańczeć , siostra sie na niego patrzyła a Byfetowy... -Madame znalazłem ta sukienke w lodówce ( ![]() -Angla ja cie kiedys zabije - pomysłałam ![]() C.D.N Co zrobi Tina? Jaka nieprzyjemna niespodzianka spotkla Tinę i Angelę? To wszystko w odcinku 2 pt."Ritowa Niespodziewanka" Ostatnio edytowane przez ~Irma~ : 05.11.2005 - 20:46 |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Imitation of Life | Sunrise | The Sims Fotostory | 9 | 13.09.2005 08:35 |
Vampire - The New Life | rosex | The Sims Fotostory | 3 | 27.06.2005 20:51 |