Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.11.2005, 18:25   #1
Lafinka
Guest

Domyślnie Wesele z Balbiną biedak... - problem

Od razu mówie że jeśli taki temat już był to bardzo przepraszam :con: Zaczęło się od tego że na wesele mojej simki zaprosiłam Balbinę Biedak. I na tym weselu urodziło jej się dziecko :con: To dziecko się dodało do rodziny a Balbina nie chce wyjść z domku mojej parki :1smutny: Nie ma nawet na niej opcji wyproś ;(
PS. Moja para i córka faceta traktują to dziecko jakby było ich a Balbina jest taka jagby go nie znała ...
PS2 Nie mam SimPe
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.11.2005, 17:24   #2
Artek001718
Guest

Domyślnie ...

Ja też tak miałem. Usunąłem tę rodzinę, tzn. skasowałem ją i dom I po wszystkim. Ale możesz przecież wpisać kod "moveobjects on" i Balbina zniknie. A co do dziecka, to możesz je odesłać do innego świata (śmierć) Innego sposobu nie znam :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.11.2005, 19:45   #3
patrysiaz1992
Guest

Idea

A ja znam, ale dość długi. www.insimenator.net . Pobierz wszystkie pliczki insimenatora odpowiednie z posiadaną wersją gry (jeśli się nie za bardzo orientujesz na tej stronie to wal) i wpakuj do C:\...\Moje dokumenty\EA games\The Sims 2\Downloads. Wejdź w rodzinę Biedaków i kliknij obojętnie gdzie na podłoże. Jeśli wszystko dobrze zrobisz pojawi się "Spawn..." kliknij i wybierz "The summoner". Klik... nie wiadomo skąd mamy pudełko. Kliknij na nie i wybierz nazwisko, jakie nosi tamto dziecko i znajdź je. Kliknij na odpowiednią nazwę, gdy już znajdziesz. Powinno pojawić się dziecko na parceli. I teraz wpisujemy kodzik: boolProp testingCheatsEnabled true. Klikamy z shiftem na np. Balbinę i wybieramy "Spawn..." - "Tombstone L and D". Dalej klikamy na nagrobek, który się pojawi i wybieramy "Add to family" - imię dziecka. Mam nadzieję, że zrozumiałe.
Pozdrawiam:*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.11.2005, 20:42   #4
Lafinka
Guest

Domyślnie

Dzięki bardzo już wszystko mi działa Już nigdy nie zaprosze tej baby na wesele
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania