![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ehh... moje pierwsze "coś" na forum - więc proszę potraktować łagodnie xD
Akademik - dla snobów, budowałam go bardziej z myślą o simach pragnących wiedzy, niż o imprezowiczach. Wygląd z zewnątrz, z przodu: ![]() Z lotu kury: ![]() Piętro z lotu kury: ![]() Parter z lotu kury: ![]() Na parterze mieści się jadalnia, salon i gabinet/pokój do nauki, a na piętrze pokoje i łazienki Wchdzimy do środka - widać trzy pary drzwi, do salonu, gabinetu i jadalni. Żeby było praktyczniej. ![]() - Jesteśmy w salonie - Schody... ![]() Kącik informacyjny ![]() Kącik rozrywkowy ![]() Kącik artystyczno-wypoczynkowy ![]() Zbliżamy się do jadalni. ![]() Kawałek kuchni ![]() Jeszcze jeden kawałek... ![]() Idziemy do gabinetu ![]() Wciąż w gabinecie / pokoju do nauki ![]() Idziemy na górę - jesteśmy w małym holu tuż po schodach; ![]() Przyjrzyjmy się pokojom - najpierw te lepsze ![]() I te gorsze... ![]() Pokojów w sumie jest 7. A teraz łazienki. Lepsza łazienka (jedna z dwóch, druga jest prawie identyczna) ![]() Gorsza łazienka - też jedna z dwóch i też identyczna. ![]() Proszę o komentarze xD |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Proszę wybaczcie że odświeżam temat widziałam datę ale skoro temat jest "otwarty" to czemu nikt nie pisze(nie pisał) komentarzy? :Cry:
A co do domku to podoba mi się ![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek jest fajny zwłaszcza spodobały mi się te kąciki rozrywkowe i wypoczynkowe. Łazienka mi nie pasuje. Ładna jest jadalnia i kuchnia. Daję 8,5/10
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jakbym miała ,,mieszkać" a takim akademiku to by było super ;]
Jeszcze takie jedno pytanie z kąd masz szklane drzwi , dywan w kąciku rozrywkowym , i te jakby kieliszki w jadalni.? Zakochałam się w nich poprostu ;> |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Droga Vanillienné, akademik jest cudowny Bryła-11/10.
Dasz do ściągnięcia? A i daje punkt reputacji. |
![]() |
#6 |
Reputacja: 22
|
![]()
Dach mi trochę nie pasuje, ale poza tym jest bardzo ładnie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
aż brak mi słów
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła mi nie odpowiada, oraz podłoga na zewnątrz. Dużo wolnej przestrzeni.
7,7/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zmieniłabym tylko podłogę na zewnątrz i dach. Z jakich stron masz te meble?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|