Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.01.2004, 17:30   #1
Liop
Guest

Domyślnie

do czego jest ta fasola i skąd ją wziąść?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.01.2004, 17:39   #2
Ersa
Guest

Domyślnie

Liop. Takich tematów jest wiele. Fasoli nie można kupić, tylko czekać, aż sama wyrośnie. W zasadzie fasola jest od niczego - gdy już dostatecznie urośnie możesz siępo niej wspiąc.

stare 02.01.2004, 17:44   #3
Samantha
Guest

Domyślnie

Fasola rośnie gdy duzo czarujesz , a z każdym dniem rośnie ! ^_^ Kiedy już będzie dostatecznie wysoka kiedy na nią klikniesz pojawi się opcja ,,Wspinaj się" kliknij na nią.A gdy juz będzies zu góry zobaczysz tam ... Lepiej zobacz sam to na swoim monitorze :lol: .
Możesz też ściągnąc z internetu specjalną fasolę która rośnie w kilka sekund.To link : http://sims.kelsha.net/magic1.html lub http://membres.lycos.fr/shaklin/index.bhm

stare 02.01.2004, 17:51   #4
Jacky
Guest

Domyślnie

Fasoli nie da się wziąść z nikąd, ona sama wyrośnie jak będzie się dużo czarowało. A do czego służy to nie wiem, jako ozdoba chyba. Podobno jak urośnie odpowiednio wysoko to można się na nią wspinać, ale mi narazie nie urosła aż tak.

stare 02.01.2004, 18:29   #5
Pawlq
Guest

Domyślnie

nie jako ozdoba tylko jak będzie wysoka to można się wspiąć i się znajdziesz w "niebie"

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania